Detail kurzu

DIPLOMATICKÝ PROTOKOL V ANGLICKOM JAZYKU + VYDANIE OSVEDČENIA

AGENTÚRA APOLLO spol. s r.o.

Popis kurzu

DIPLOMATICKÝ PROTOKOL V ANGLICKOM JAZYKU JAZYKU

Obsah kurzu

Témou semináru je určite obchodná komunikácia v telefonickom styku, v písomnom styku, pri obchodných stretnutiach a mnoho iného ako sú napr. rozdiely pri jednaní a obchodovaní v inej krajine. Venuje sa teda tzv. soft skills improvement – zvýšeniu Vašich zručností a to v oblasti verbálnej a písomnej komunikácie. Seminár sa tiež zaoberá všeobecnými zásadami pri príprave, riadení, zabezpečení návštev na rôznych úrovniach v rámci politických špičiek či už pri oficiálnych alebo pracovných návštevách. Predstaví kráľovské, diplomatické a obchodné správanie, praktiky s tým spojené – od oficiálneho až po bežné nadviazanie kontaktov, oslovení a titulovaní sa, predstavením sa a uvedením do spoločnosti, postupmi a procedúrami pri príprave, organizácii a participovaní na oficiálnych/pra­covných/neofi­ciálnych stretnutiach , pravidlami i zvyklosťami. Predstaví pravidlá dress kódu pre špecifické príležitosti, ale aj rozdiely v tejto oblasti v rámci jednotlivých krajín. Zaoberá sa zásadami stolovania a ceremóniami ohľadne kráľovského, diplomatického a obchodného protokolu.

KAŽDÝ ÚČASTNÍK OBDRŽÍ PO ABSOLVOVANÍ SEMINÁRA OSVEDČENIE.

Súčasťou seminára sú odborné pracovné materiály a samozrejme chutné občerstvenie a nápoje. V prípade, že si prajete vegetariánske alebo bezlepkové občerstvenie, prosím, oznámte nám to deň vopred a my ho pre Vás radi zabezpečíme. Každý, kto chodieva k nám na semináre, kurzy a školenia vie, že dbáme na Váš komfort a záleží nám na Vašej spokojnosti. Tešíme sa na Vás!

Ak budete na seminári s niečím nespokojní, povedzte to nám a vylepšíme to a ak budete spokojní, šírte prosím dobrú reklamu o nás ďalej, alebo nás sledujte a zdieľajte na www.facebook.com/agenturaapollo

AKCIA: PRI PRIHLÁSENÍ 5 ÚČASTNÍKOV Z JEDNEJ SPOLOČNOSTI NA JEDEN SEMINÁR – 6. ÚČASTNÍK ZDARMA!

Cieľová skupina

Seminár Diplomaticý Protokol je určený pracovníkom a riadiacim pracovníkom – profesionálom – pohybujúcich sa v oblasti domácich alebo medzinárodných politických a hospodárskych vzťahov /výroba, obchod, financie, služby/. Seminár je určený pre ľudí, ktorí majú záujem zvýšiť si svoje teoretické a praktické vedomosti, zlepšiť komunikačné schopnosti, prepracovať sa za kratší čas k efektívnejšiemu výsledku.

Kontaktná osoba

Dana ORAVCOVA
+421 2/642 879 47
info@agenturaapollo.sk

Hodnotenie




Organizátor