Detail kurzu

Riadenie zásob a skladová logistika

CeMS, s.r.o.

Popis kurzu

Účastník kurzu získa základnú orientáciu v skladovej logistike, ale predovšetkým prehľad o súvislostiach medzi štruktúrou zásob, skladovou a manipulačnou technológiou, skladovým informačným systémom a riadením skladových procesov. Dôraz je kladený na technické a systémové možnosti zvyšovania výkonnosti a produktivity skladovej prevádzky. Výklad sa opiera predovšetkým o praktické skúsenosti získané pri navrhovaní skladov, ich realizáciu a uvádzanie do prevádzky. Kurz oboznamuje účastníkov so všetkými dôležitými aspektmi pre optimalizáciu alebo návrh efektívnej skladovej prevádzky.

Obsah kurzu

  • Základný cieľ logistiky, vzťah medzi logistikou a marketingom, logistické procesy
  • Logistické náklady vs. logistické procesy, kalkulácia logistických nákladov
  • Finančné a procesné pohľady – konvenčné / moderné skladové technológie systémy, voľba optimálnej skladovej a manipulačnej techniky (regály, systémové sklady, automatizácia, TRENDY v skladovej logistike)
  • Postupy, riziká a prínosy pri zavádzaní systémov riadenia skladu (informačné systémy pre skladovanie, WMS, čiarové kódy, RFID)
  • Nástroje pre riadenie a zlepšovanie výkonnosti a produktivity skladovej prevádzky - monitoring, motivácia, deľba činností, optimálny postup pri návrhu zmien v existujúcom sklade, optimálny postup pri návrhu nového skladu, prípadové štúdie, analýzy, hrubé riešenie, detailný návrh, projektové riadenie
Certifikát osvedčenie o absolvovaní školenia Poznámka k cene

v cene je zahrnuté občerstvenie, obed, učebný materiál, pero, vystavenie osvedčenia

Kontaktná osoba


0908 345 320
kurzy@cems.sk

Hodnotenie




Organizátor