Detail kurzu

Daňová závierka a zostavenie daňového priznania právnických osôb za rok 2019 na praktickom príklade - Ing. Soňa Ugróczy

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Popis kurzu

Aké kroky je potrebné urobiť pri zostavení účtovnej závierky a vyplnení daňového priznania? Na aké lehoty si treba dať pozor? Na školení so špičkovou daňovou poradkyňou Ing. Soňou Ugróczy získate všetky praktické informácie k postupu daňovníka pri uzatvorení roka 2019 v podvojnom účtovníctve. Okrem teoretických vedomostí o dôležitých lehotách, možnostiach ich predĺženia, sankciách z nepodania účtovnej závierky alebo kľúčových témach pre správne vyčíslenie základu dane, nebude chýbať ani ukážka vyplnenia daňového priznania na vzore tlačive a prehľad najčastejších chýb, ktorých sa podnikatelia dopustili za minuloročné účtovné obdobia.

Obsah kurzu

PopisAko bonus získa každý účastník školenia zdarma:
  •  Služby daňovej a mzdovej pohotovosti – odborníci odpovedajú na vaše otázky počas 30 dní

Program

Program doplníme čoskoro.



LEKTOR ŠKOLENIA: 

Ing. Soňa Ugóczy, daňová poradkyňa SKDP, člen Metodicko-legislatívnej komisie pre DPH komory daňových poradcov, spoločnosť PKF TAX, s.r.o.

Odborná lektorka s dlhoročnou praxou v oblasti daňového práva, venuje sa najmä dani z pridanej hodnoty a dani z príjmov právnických osôb. Dlhodobo sa venuje publikačnej a lektorskej činnosti pre odbornú verejnosť.



HARMONOGRAM:

8.30 – 9.00 prezentácia účastníkov školenia

9.00 – 11.00 prednáška

11.00 – 12.00 obedňajšia prestávka

12.00 – 15.00 prednáška spojená s diskusiou

 

Účastnícky poplatok 84 € s DPH obsahuje: cenu 1-dňového školenia, organizačné náklady, pracovné materiály, teplý obed.

Úhradu účastníckeho poplatku je potrebné realizovať do 3 pracovných dní od vystavenia zálohovej faktúry (príp. proforma faktúry), najneskôr však 3 pracovné dni pred konaním školenia.

Účastníci seminára v hoteli Saffron môžu využiť parkovanie v areáli hotela alebo na podzemnom parkovisku za zľavnenú cenu 8 eur na celý deň.

Poznámka k cene

Účastnícky poplatok obsahuje cenu 1-dňového školenia, organizačné náklady, pracovné materiály, teplý obed.

Hodnotenie




Organizátor