Detail kurzu

10 voľných vstupov na akékoľvek naše školenia z oblasti daní, účtovníctva a miezd pod jedným prístupom

CUS – Centrum účtovníkov Slovenska

Popis kurzu

Míňate tisícky eur na odborné školenia vo firme, kde pracuje viacero účtovníkov alebo mzdárov?

Už viac nemusíte. Máme pre Vás riešenie v podobe 10 voľných vstupov na akékoľvek školenia z oblasti daní, účtovníctva a miezd pod jedným prístupom:           

Z najlepšími  expertmi v praxi - Ing. Vladimírom Ozimým, Ing. Ondrejom Balážom, Ing. Milanom Kúdelom, Ing. Bc. Jany Acsovej, JUDr. Marcely Macovej PhD.  a Júlii Pšenkovej.

Stačí si zriadiť jedno firemné konto a máte zaistených 10 vstupov pre Vás, alebo Vašich zamestnancov na akékoľvek naše školenie.

Školenia si nemusíte vybrať ihneď pri objednávke, ale máte na to dostatok času počas jedného roka.

Ak sa rozhodnete necestovať do prednáškovej sály, ale sledovať školenia on-line, stačí Vám na to jeden klik – sami si zvolíte, akou formou sa chcete vzdelávať 

Obsah kurzu

Bližšie informácie ku školeniam sú uvedené na našej stránke www.cus.sk

Každé školenie je možné sledovať cez živé vysielanie formou on-line priamo z prednáškovej sály. Nezáleží na tom, v ktorom meste sa školenie koná. Stačí, ak sa ráno o 9:00 hodine prihlásite do svojho konta a sledujete školenie tak, ako keby ste boli v prednáškovej sále, vrátane možnosti zadávať otázky lektoroviV prípade nejasností nás neváhajte kontaktovať, radi Vám vysvetlíme prípadné otázniky.

Okrem účasti na školeniach máte možnosť aj požiadať nás o prístup do systému poradenstva s lektormi.

Čo je prístup do systému poradenstva s lektormi ?

Každý pracovný deň máte istotu, že na svoje otázky neostanete sami, ale máte možnosť poradiť sa priamo s lektormi – Ing. Vladimírom Ozimým, Júliou Pšenkovou, Ing. Bc, Janou Acsovou a Ing. Radoslav Hrbálom.V súkromných aplikáciách sa môžete obrátiť priamo na Ing. Vladimíra Ozimého, alebo v mzdovom poradenstve na Júliu Pšenkovú. Môžete tak priamo posielať lektorovi aj prípadné dokumenty, ktoré sú potrebné pri vyriešení Vašej otázky.

Cieľová skupina

Čo máte v cene ?

  • Vstup (fyzicky alebo online) na 10 školení podľa vlastného výberu. Vyberať si môžete až zo 64 termínov k aktuálnym zmenám v legislatíve
  • Študijné materiály v tlačenej alebo elektronickej podobe
  • Videozáznam z každého navštíveného školenia na ďalšie neobmedzené používanie

Ak potrebujete aj kompletné poradenstvo z oblasti daní, účtovníctva  a miezd, máte možnosť si ho objednať na obdobie jedného roka za cenu 199 € vrátane DPH.

Certifikát OTVÁRAME CERTIFIKOVANÉ VZDELÁVANIE pre legislatívu platnú v rokou 2020, Účtovník Expert, Daňový špecialista, Mzdový špecialista, Špecialista na podvojné účtovníctvo a účtovnú závierku právnických osôb. Poznámka k cene

Cena 490 € vrátane DPH.

Kontaktná osoba


0902551199
info@cus.sk

Hodnotenie




Organizátor