Detail kurzu

Vzťahový koučing II.

Power Coaching s. r. o.

Popis kurzu

Pokračujeme druhým kurzom Vzťahového koučingu, ktorý je určený pre koučov, ale aj pre profesie, ktoré neustále riešia vzťahy (psychológovia, mentori, právnici, mediátori, terapeuti a pod.).

Koučing dvoch a viacerých strán vo vzťahoch v rôznych oblastiach – v partnerstve, rodine, susedstve, práci, biznise, medzi ľuďmi.

Vzťahový koučing sa týka každého jedinca, na kurze budeme využívať situačné procesy, nástroje, ale aj cvičenia na zvýšenie povedomia klientov. Ukážeme si, ako v praxi hovoriť o pocitoch, či našich myšlienkach. Vďaka čomu budete ako kouči klientov vedieť posúvať ďalej, aby vedeli svoje myšlienky a názory prezentovať medzi ľuďmi a nemali problém s komunikáciou. Dôležité je sústrediť sa na želaný výsledok, každý sám zodpovedá za svoj "podiel" vo vzťahu, či už ide o vzťah rodinný, partnerský alebo kamarátsky.

Klientom budete môcť po kurze ukázať, že na vzťahy je možné sa pozerať aj zo širšej perspektívy. Pochopia, že vzťahy súvisia s nimi samotnými, ich správaním a pod. Nájdu spoločne riešenia, ktoré sú pre nich najideálnejšie. Na kurze sa naučíte ako koučovať 2 a viac strán, ako dosiahnuť želaný výsledok a aplikovať metódy k riešeniu vzťahových situácii.

Obsah kurzu

OBSAH KURZU:
 - komunikácia s klientmi
 - pozícia kouča
 - reakcie klientov
 - metódy vzťahového koučingu
 - aplikácia v praxi
 - dosiahnutie želaného výsledku

Cieľová skupina

PRE KOHO JE KURZ VHODNÝ
 - koučov
 - absolventov výcvikov koučingu
 - pomáhajúce profesie (terapeuti a pod.)
 - osoby v riadiacich a vedúcich pozíciách
 - osoby vedúce tím ľudí
 - personalisti, manažéri

Kontaktná osoba

Power Coaching s.r.o.
+421 948 168 011
info@powercoaching.sk

Hodnotenie




Organizátor