Detail kurzu

Špecifické požiadavky zákazníka Daimler AG

QMS Slovakia s.r.o.

Popis kurzu

Jednou z ťažiskových oblastí súvislosti s vydaním normy IATF 16949:2016 je oblasť špecifických požiadaviek zákazníkov. Súčasný stav ukázal, že znalosť špecifických požiadaviek zákazníkov je nedostatočná. Stúpajúci význam plnenia špecifických požiadaviek vedie nielen k spokojnosti zákazníkov, ale aj k zvýšeniu výkonnosti procesov v dodávateľskej spoločnosti. Požiadavky Mercedes-Benz Special Terms (MBST) sú rozdelené do oblastí: nákup, kvalita, logistika, vývoj produktu, udržateľnosť a ochrana životného prostredia.


Obsah kurzu

Cieľom školenia je oboznámenie účastníkov so špecifickými požiadavkami spoločnosti DAIMLER AG v súvislosti s IATF 16949:2016, resp. VDA normami
Účastníkom školenia budú obsahovo vysvetlené jednotlivé kapitoly MBST. Na základe výkladu bude absolvent školenia schopný implementovať požiadavky do svojho systému manažérstva kvality.
Účastník bude vedieť zhodnotiť kriticky svoje procesy vzhľadom na špecifické požiadavky zákazníka a tým zvýši výkonnosť svojej spoločnosti.

Cieľová skupina

pracovníci zodpovední za spoluprácu so zákazníkmi i dodávateľmi v rámci všetkých projektov, ktorých výstupy sa realizujú pre koncern Daimler AG

pracovníci, ktorí sa podieľajú na plnení požiadaviek zákazníka Daimler AG

Certifikát Účastník obdrží certifikát o účasti.

Kontaktná osoba

Anna Křížová
0948 150 356
krizova@qms.sk

Hodnotenie




Organizátor