Detail kurzu

Nastavte si procesy a nájdite správnych kolegov!

MV Akadémia - manažérska vzdelávacia akadémia

Popis kurzu

Riešte svoje problémy efektívne! Častokrát podnikatelia a micro podniky narážajú na strop svojich kapacít. Na nastavovanie procesov či vzdelávanie v oblasti HR nezostáva čas a na rebríček priorít sa málokedy zmestia. Avšak práve tieto témy sú kľúčovými už na začiatku pre podnik každej veľkosti a dokážu zabezpečiť predchádzanie množstvu problémov či už pri podnikaní na domácom alebo zahraničnom trhu.

Účasť na workshope je BEZPLATNÁ.
Workshop bude v slovenskom jazyku.
Počet miest je obmedzený. Svoje miesto si môžete rezervovať vyplnením REGISTRAČNÉHO FORMULÁRA: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqGv9ULnHkTVM8u2nq3glWQ-QMMuoH0Kfna7hQLXQbHr86xA/viewform

Hosted by Project CORD - Crossing Bridges with the Help of Ambassadors

Obsah kurzu

V prvej časti workshopu vás bude sprevádzať lektorka Janka Lacková, senior consultant a kouč v MVAcademy, naučí ako správne pripraviť a klásť otázky počas pohovoru, a zabezpečiť tak kvalitný výber svojich zamestnancov a kolegov.

Druhou časťou workshopu vás prevedie lektor Branislav Príbojský, spolumajiteľ spoločnosti Freya Corporation s.r.o., ktorý poukáže na dôležitosť správneho nastavenia interných procesov a ich dopadu na úspech podniku. Pomôže vám nastaviť a zefektívniť vaše procesy.

1. Ako sa správne pýtať na pohovoroch
Vybrať si správneho človeka pre život je pre väčšinu z nás vecou emócii a vzájomného súladu. Mnohí sa domnievajú, že rovnako si majú vyberať aj svojich zamestnancov. Na spoznávanie a preverovanie však nie je toľko času, ani príležitosti. Ako teda vybrať správne? Existuje spôsob, ktorý šancu na správny vyber zvyšuje a o tom vám povieme viac prednáške o behaviorálnom interview.

Lektorka:
Mgr. Janka Lacková je senior consultant a kouč v MVAcademy. Je absolventkou štúdia psychológie na UK v Bratislave. Má vyše 10 ročnú prax v oblasti náboru, riadenia a rozvoja ľudí. Pôsobila ako Recruiting lead v spoločnosti Accenture, asessor a interviewer pre Motiv P, je certifikovanou koučkou integratívneho koučingu a vo svojej praxi dlhoročne používa metódu behaviorálneho interview. Venuje sa náboru, workshopom, koučingu, assessment a development centrám, hovorí anglicky a nemecky.

2. Zefektívnite svoje podnikanie nadstavením interných procesov
Interné procesy a ich vplyv na nefunkčnosť malých a stredných podnikov. Téma ktorá aktuálne nedostáva dostatok priestoru v rámci podnikateľských prednášok. Procesy sú často spájané s korporáciami a veľkým teamom ľudí pričom ako prvé zaviedli procesy firmy ako McDonalds, Baťa a podobne v časoch keď zamestnávali len niekoľko zamestnancov. Pomocou nastavenia procesov vďaka niekoľkým jednoduchým ktorom dokáže každý podnikateľ dosahovať markantne lepšie výsledky a zisky.

Lektor:
Branislav Príbojský vyštudoval Paneurópsku vysokú školu práva. Počas svojej praxe pôsobil na manažérskych pozíciách viacerých spoločností. Niekoľko rokov pôsobil na pozíciách v spoločnostiach, ktoré sa venujú inkorporačným službám s primárnym cielením na zakladanie spoločností v zahraničí. V rámci svojej praxe pomáhal založiť spoločnosti vo viac ako 15-tich štátoch v rámci EU a Ázie. Od roku 2017 je spolumajiteľom spoločnosti Freya Corporation s.r.o.
Freya Corporation bola založená v roku 2016 s víziou pomáhať podnikateľom budovať a rozvíjať ich biznis vo všetkých fázach. Poslaním Freya Corporation je podať pomocnú ruku a vyriešiť legislatívne, právne a úradné záležitosti namiesto klienta. Ten sa tak môže naplno venovať svojmu podnikateľskému cieľu a vybudovať silnú značku. Za tri roky pôsobenia pomohla spoločnosť 80 klientom založiť viac ako 200 spoločností v 10 krajinách. Sekundárnym prouktom spoločnosti Freya Corporation s.r.o. je pomáhanie spoločnostiam v ťažkostiach formou revízie/nastavenia/implementácie ich vnútorných procesov a hľadania chýb a dôvodov ich nefunkčnosti.

Agenda
17:00 - 17:30 registrácia
17:30 - 17:45 predstavenie projektu CORD a ambasádorov projektu
17:45 - 18:30 Ako sa správne pýtať na pohovoroch
typy výberu
ich klady a zápory
kompetencie vs. pozícia
BI metóda
ako zostaviť správne otázky
18:30 - 18:45 otázky a diskusia
18:45 - 19:00 prestávka
19:00 - 19:45 Zefektívnite svoje podnikanie nadstavením interných procesov
definícia interných procesov
ako ovplyvňujú spoločnosť a jej úspech / neúspech
nastavenie interných procesov pri malých tímoch (od 3 zamestnancov)
zefektívnenie procesov za účelom dosahovania zisku
19:45 - 20:00 otázky a diskusia

V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte na gavalcova@sbagency.sk alebo telefónnom čísle +421 2 20 363 172.

Tešíme sa na vás!

Cieľová skupina


Poznámka k cene

Workshop je BEZPLATNÝ

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať