Detail kurzu

E-kurz, Samoštúdium: Sťažovatelia

Ing. Libuša Habánková - HR prakticky

Popis kurzu

E-kurzy:

Šetria Váš čas – VY si plánujete čas na vzdelávanie, nie ste od nikoho závislý, stanovíte si vlastné tempo. Učíte sa efektívnejšie bez rušivých vplyvov.

Šetria Vaše peniaze – nemusíte vynakladať peniaze za drahé kurzy a školenia, kde hradíte aj prenájom priestorov, lektora, či iné obslužné náklady.


Tento kurz je pre všetkých !!!

Máte šéfa, ktorý Vás oberá o energiu?

Máte kolegu, ktorý sa neustále na niečo sťažuje, alebo spôsobuje negatívne medziľudské vzťahy?

Máte podriadeného, ktorý spôsobuje v tíme konflikty a negatívnu atmosféru?

Ste v práci vystavený faktorom, ktoré Vás oberajú o energiu?

ÁNO? pre Vás všetkých je tento kurz! Pre každého zamestnanca na každej úrovni. Tieto rady sú použiteľné aj v osobnom živote.

SŤAŽOVATELIA
- najviac ich máme v práci - kolegovia, podriadení a nadriadení pracovníci- 87% ľudí stráca kvôli nim až 1-6 hodín týždenne, 5,2% ešte viac, v priemere im firmy takto platia cca 270 e mesačne na 1 zamestnanca, ktorý je buď sťažovateľ, alebo ovplyvňovaný ním, za neproduktívny čas !!!!!
- zvyšujú sa náklady na udržanie zamestnancov, na vzdelávanie, na zaškoľovanie.- znižuje sa produkcia, hrozí strata obchodných príležitostí
Firmy sa snažia optimalizovať, racionalizovať, oursourcujú, vytvárajú menší počet pracovných miest, s nižším počtom zamestnancov chcú dosiahnuť rovnaký alebo vyšší výkon,....  začnite tým, že budete riešiť SŤAŽOVATEĽOV a ENERGETICKÉ ÚNIKY na pracoviskách. Odstráňte pracovnú drámu!

Kurz obsahuje 133 slidov so zvukovými záznamami, ktorých súčasťou sú konkrétne príbehy, na ktorých si otestujete získané vedomosti.

Po spracovaní záverečnej skúšky, ktorá bude zameraná na riešenie konkrétnych situácií Vám bude vystavený certifikát o úspešnom absolvovaní tohto kurzu.


Referencia:

"Vaša práca ma zaujala natoľko, že som sa každý deň tešil na nové informácie a modelové situácie v príkladoch. Určite ma nesklamala táto možnosť vzdelávania sa. Prezentácia je spracovaná na vysokej úrovni s praktickými ukážkami z reálneho pracovného prostredia, čo je veľkým prínosom pre lepšie porozumenie. V mojej poslednej práci som viedol 40 členný pracovný tým a vždy som sa snažil hľadať v ľuďoch to dobré, podporiť ich a rozvíjať v obojstranný prospech. To už či som to robil dobre alebo zle nedokážem posúdiť, jedine z môjho subjektívneho pocitu. S určitosťou však viem, že keby som mal takúto možnosť štúdia či osobného rozvoja, veľmi veľa vecí by som riešil inak (odbornejšie), tento kurz mi dokázal otvoriť oči v situáciách kedy som bol slepý a hlavne ukázal situácie z opačného pohľadu ako napríklad mňa mohli vnímať iní (kde som mohol na sebe popracovať) 

Vďaka vašej práci  a znalostiam by bolo s určitosťou dnes všetko inak, vyriešilo by sa tým veľmi veľa nedorozumení, včasnejšia identifikácia hrozieb a vzájomná ochrana a hlavne kľudnejšie pracovné prostredie. Je to až komicky ironické ako dnes vnímam už minulé situácie a hlavne správne pomenovanie a taktiky aktérov tak povediac môjho kariérneho pádu. S určitosťou však viem povedať že aj ja som sa našiel v typoch sťažovateľov a som taká fajná kombinácia každého (keď sa na to pozerám spätne som len výsledkom zanedbania osobného rozvoja a nedostatočného dostávania spätnej väzby ).

Teším sa na Vaše ďalšie kurzy :)

Ďakujem za veľmi zaujímavé a poučné školenie, ku ktorému sa budem ešte určite často krát vracať."

Lukáš Moška

Obsah kurzu

Kto sú sťažovatelia?

Prečo ich treba riešiť?

Typológia a komunikačné stratégie na riešenie sťažovateľov

Čo ak som sťažovateľom JA?

Energetické úniky na pracovisku - ako ich eleminovať.

Ako riešiť pracovnú drámu - stres, konflikty a osobné problémy na pracoviskách.

Cieľová skupina

Kurz je pre každého. Samoštúdium prostredníctvom prezentácie. Na konci konzultácia a vystavenie osvedčenia o absolvovaní kurzu.
Certifikát Certifikát o absolvovaní kurzu Poznámka k cene

študijné materiály, spracovateľský poplatok

Kontaktná osoba


0911413421
info@hrprakticky.sk

Hodnotenie




Organizátor