Detail kurzu

Kurz maľovania Umením k harmonii v Košiciach

OZ Tvorivá dielňa

Popis kurzu

Intenzívny víkendový kurz pre náročnejších. Jedinečná kombinácia arteterapeutických a relaxačných techník a klasickej výučby maľby. Autorský kurz lektorky Ivety Slobodníkovej -maliarky (VŠVÚ Bratislava) arteterapeutky a autorky kníh o meditáciách vydaných doma aj v zahraničí (Slovensko, Nemecko, USA)

Obsah kurzu

Obľúbený kurz sa vyučuje už od r. 2000. Intenzívny víkendový kurz je založený na schopnosti mozgu prijať a spracovať v relaxovanom stave veľké množstvo informácií. Lektor vás počas dvoch dní povedie cez kresbu, akvarel, pastel až k olejomaľbe s hudbou, relaxačnými a výtvarnými cvičeniami. Je vyučovaný jedinečnou, pôvodnou metódou založenou na kombinácii arteterapeutických a relaxačných techník s klasickou výučbou, vhodný pre aktívnych ľudí s nedostatkom času. Rozvíja tvorivosť v každej oblasti života. Počas dvanástich hodín sa naučíte základy výtvarnej tvorby a môžte začať samostatne maľovať.

Skladá sa zo štyroch trojhodinových blokov – kresba, pastel, akvarel, olejomaľba, v každom bloku je prednáška k danej téme, vysvetlenie techniky a praktická časť. Každý účastník si vyskúša štyri techniky a namaľuje vlastné obrázky. Zážitok z tvorby, práca s profesionálnym výtvarným materiálom, jedinečná metóda rozvoja tvorivosti s použitím hudby a výtvarných cvičení umožňuje vzdelávanie príjemnou formou. Nevyžadujú sa žiadne predchádzajúce znalosti výtvarnej tvorby.

Všetok materiál a malé občerstvenie je v cene kurzu.

CENA KURZU: Pri objednávke a úhrade kurzovného do 31.12.2019 cena 200 EUR/osoba/kurz.
Pri úhrade po tomto termíne cena 240 EUR/osoba/kurz

Prosím napíšte nám na info@oztvorivadielna.sk, budeme Vás kontatovať a vystavíme Vám predfaktúru na úhradu kurzu.

Ďakujeme a tešíme sa na tvorenie s Vami.

Cieľová skupina

Kurz je pre každého kto sa chce naučiť základy výtvarnej tvorby a rozvíjať svoj talent pod individuálnym, profesionálnym vedením, pre aktívnych ľudí. Počas víkendu si vyskúšate štyri základné maliarske techniky. Od kresby cez akvarel, pastel až k olejomaľbe.
Poznámka k cene

cena vrátane materiálu a občerstvenia

Hodnotenie




Organizátor