Detail kurzu

Konštelácie s figúrkami v praxi

Power Coaching s. r. o.

Popis kurzu

Občas máme problém, ktorý skrývame hlboko v nás. Trápi nás, objavuje sa občas v našej mysli a skryte nám ovplyvňuje život. Aj hlboko ukryté problémy je však možné odstrániť. Pomocou konštelácií sa často krát vyrieši problém, s ktorým sa človek trápil roky.

Obsah kurzu

Systémové konštelácie patria v súčasnosti k najefektívnejším metódam, ktoré pomáhajú odkryť príčiny našich problémov a nájsť vyhovujúce riešenia. A to vo všetkých oblastiach života - zdravotný problém, práca, finančné záležitosti, rodinné vzťahy, partnerské vzťahy a pod.

Kurz je zameraný na prax, pričom sa pri konštelovaní používajú figúrky. Tento spôsob umožňuje vidieť celú situáciu ako jeden celok a je emočne lepšie zvládnuteľný. Kurz je vhodný aj pre začínajúcich, ako aj skúsených v tejto oblasti. Tí, ktorí sa chcú posúvať ďalej tým, že sú ochotní načrieť hlbšie do seba alebo do samotnej situácie, majú možnosť sa efektívne vysporiadať s tým, čo ich trápi. Každý Kurz Konštelácií predstavuje nadstavbu už absolvovaných kurzov. Človek sa vyvíja a praktické ukážky ho vždy posunú niekam inde a hlavne ďalej.

Všetko, čo dokážeme pomocou konštelácie zistiť, dokážeme aj pokojnou cestou napraviť tak, aby bol v poriadku celý systém.
Konštelovať sa dá takmer akýkoľvek problém. Ide o to, že konštelácie umožňujú sa pozrieť na časti systému, ktoré daný problém ovplyvňujú a uvoľniť existujúce blokády.


Ak máte záujem o tento kurz, napíšte na info@powercoaching.sk, volajte 0948 168 011 alebo sa prihláste priamo cez náš web.

Tešíme sa na Vás!

Partner podujatia: StartitUP a Meeto
foto zdroj: www.pexels.com

Kontaktná osoba

Fanny Bilková
+421 948 594345
bilkova@powercoaching.sk

Hodnotenie




Organizátor