Detail kurzu

Fit for Growth & Digital Finance Trends

PricewaterhouseCoopers Slovensko, s.r.o.

Popis kurzu

Spoločnosti sa musia vyrovnávať s čoraz komplikovanejším ekonomickým prostredím. Kto sa novým trendom neprispôsobí, zaostane. Dobrou správou však je, že technológie sú pre finančné oddelenia dostupnejšie než kedykoľvek predtým a my vám vieme pomôcť naučiť sa plnohodnotne ich využívať vo svoj prospech.Náš praktický kurz je navrhnutý tak, aby poskytol finančným manažérom a vedúcim projektov automatizácie základné vedomosti a znalosti na to, aby čo najlepšie zvládli technológie na spracovanie a analýzu dát a automatizáciu pracovných úloh a aby dokázali pretvoriť dátové súbory na jasné a zrozumiteľné manažérske prehľady. Ukážeme vám, aký softvér je k dispozícii, ako funguje, a spoločne si prejdeme viacero príkladov, na ktorých vám názorne ukážeme, ako môžete súčasné technologické výdobytky využívať vo financiách tak, aby ste zdokonalili spôsob, akým vykonávate svoju prácu.

Obsah kurzu

Modul 1:

Automatizované  spracovanie finančných dát a vizualizácia výsledkovAplikácia technológií na spracovanie dát s cieľom pospájať výstupy z rôznych systémov, zautomatizovať tvorbu a prípravu reportov vrátane kontrol a validácie v tom istom nástroji. Po pridaní vizualizácie vytvoríte dashboardy, aby ste odhalili trendy a boli upozornení na riziká.

Modul 2:

Automatizácia procesov využívaním robotov (RPA), chatbot, BRAINAké sú výhody a limity umelej inteligencie, učiacich sa softvérov, robotickej automatizácie procesov a ako dokážeme vo svoj prospech využiť tieto inteligentné nástroje? Príklad toho, ako by v blízkej budúcnosti mohol vyzerať proces kontroly a identifikácie rizík na finančnom oddelení.

Modul 3:

Rast produktivity prostredníctvom ľudského kapitáluPrediktívne analýzy a mapovanie scenárov na zvýšenie efektívnosti pri investíciách do ľudských zdrojov.

Modul 4:

Inteligentné nástroje zvyšujú efektivitu spolupráce na oddeleníZefektívnenie spolupráce, komunikácie a zdieľanie informácií na finančnom oddelení využitím technológií.

Certifikát Certifikát Akadémie PwC
Hodnotenie




Organizátor