Detail kurzu

Príprava na Oracle Certified Professional, Java SE 8 Programmer

GOPAS SR, a.s.

Popis kurzu

Prípravný kurz na certifikáciu Java SE 8 Programmer II (kód 1Z0-809), pre získanie titulu Oracle Certified Professional, Java SE 8 Programmer (skrátene OCPJP 8). Skúška je pomerne zložitá a je veľmi vhodné sa na ňu dôkladne pripraviť. Kurz je určený pre skúsených javových programátorov, nie je vhodný pre začiatočníkov.

V preberanej látke nie sú zahrnuté základné témy testované v certifikácii Java SE 8 Programmer I (kód 1Z0-808), aby bolo viac času na pokročilejšie témy z Java SE 8 Programmer II (kód 1Z0-809).

V cene kurzu je zahrnutý poukaz na absolvovanie dvoch skutočných skúšok od Oracle (Pearson VUE) v pobočke GOPASu do 1/2 roka od konania kurzu. Jedná sa o skúšky Java SE 8 Programmer I (1Z0-808) a II (1Z0-809). Alternatívne si možno vybrať aj absolvovanie rozdielovej skúšky Upgrade Java SE 7 to Java SE 8 OCP Programmer (1Z0-810) alebo Upgrade to Java SE 8 OCP (Java SE 6 and all prior versions) (1Z0-813), ak už poslucháč nejaký predchádzajúci certifikát SCJP alebo OCPJP vlastní.

To znamená, že absolvent kurzu získa nielen vedomosti, ale bez ďalších poplatkov môže zložiť skúšky a stať sa Oracle Certified Professional, Java SE 8 Programmer.

Dôraz kurzu je kladený predovšetkým na Java API (balíky java.lang, java.util, java.util.concurrent, java.text), ktoré sú na skúške dôkladne testované, a z ktorých mnoho javových programátorov pozná len malé množstvo tried. Vždy sa snažíme logicky vysvetliť myšlienky stojace za testovanou látkou a nielen naučiť poslucháčov naspamäť odpovede na otázky.

Ako bonus navyše obsahuje kurz aj simulátor skúšky so stovkami ukážkových otázok, na ktorých si poslucháči môžu vyskúšať svoju pripravenosť.

Je veľmi vhodné absolvovať skúšku čo najskôr po absolvovaní kurzu, aby poslucháč nezabudol množstvo detailov, ktoré sa dozvedel pri týždennej príprave.

Cieľová skupina

Cieľová skupina je bližšie definovaná v kategórii Cieľ kurzu.

Kontaktná osoba

Klientský servis
+421 248 282 705
info@gopas.sk

Hodnotenie




Organizátor