Detail kurzu

SITUAČNÉ VEDENIE - tréning vedenia ľudí (pre firemné tímy)

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

"V správny okamžik, na správnom mieste, správnym spôsobom." Tento výrok veľmi dobre vystihuje schopnosť skvelých lídrov vedieť citlivo prispôsobiť svôj štýl vedenia ľudí. K rozhodnutiu aký štýl použiť  slúži lídrom ich vnímavosť, znalosť ľudí, skúsenosť a takisto znalosť vhodných spôsobov vedenia, ktoré aj vám radi predstavíme na tréningu Situačné vedenie.

Obsah kurzu


ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

- spoznáte bariéry úspešného vedenia ľudí a  spôsoby, ako ich odstrániť

- spoznáte 4 základné štýly  situačného vedenia

- kedy a ako jednotlivé štýly využiť

- ako jednotlivé štýly využiť pri rozvoji a motivácii ľudí


PRÍNOSY PRE VÁS:

Prirodzene posilníte svoju pozíciu lídra. Posilníte a využijete silné stránky vašich ľudí. Posilníte motiváciu celého tímu. 



Tréning realizujeme pre firemné tímy formou interaktívneho trojhodinového webinára vedeného skúsenými lektormi v termíne a čase dohodnutého s klientom.  Cena obsahuje webinár v dĺžke 3 hodiny pre firemný tím do 12 osôb.

Účastníci potrebujú iba počítač a vhodné internetové pripojenie. 

LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk


Cieľová skupina

Manažment
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu. Poznámka k cene

Cena obsahuje webínár v dĺžke 3 hodiny pre firemný tím do 12 osôb.

Hodnotenie




Organizátor