Detail kurzu

Efektívna komunikácia

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

80 % úspechu je schopnosť vychádzať s ľuďmi. K tomu potrebujeme komunikovať. Bez komunikácie človek nie je schopný zvládať sám seba, svoje okolie a mať dobré vzťahy s ľuďmi. Dobrá správa je, že sa v komunikácii môžeme nielen zlepšovať, ale môže sa stať našou najúčinnejšou cestou k ostatným ľuďom v pracovnom aj osobnom živote. Nástroje aj pomocná ruka na tejto ceste na váš čakajú na tréningu Efektívnej komunikácie...

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

- spoznáte svoje silné stránky pri komunikácii

- prečo sa vám s niekým komunikuje lepšie

- ako komunikovať s rôznymi typmi ľudí

- aké argumenty použiť

- čo je to naozaj efektívna komunikácia

- ako posilniť a cielene využiť svoju verbálnu komunikáciu

- spoznáte silu neverbálnej komunikácie

- že kto sa pýta, vedie rozhovor

- prečo a ako klásť správne otázky...


PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša sebadôvera pri komunikácii. Dokážete sa prirodzene prispôsobiť komunikácii druhej strany. Dokážete vybrať správne argumenty. Zvýšite presvedčivosť vašej verbálnej a neverbálnej komunikácie. Stanete sa pozornejším poslucháčom.


Dĺžka tréningu: 1 deň

Forma: interaktívna s vysokým podielom praktických - zážitkových úloh 

Počet ľudí: 4-12

Kurz sa organizuje pri minimálnej účasti 4 záujemcov.

TENTO KURZ REALIZUJEME AJ PRE UZATVORENÉ FIREMNÉ TÍMY.


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Cieľová skupina

Každý, kto sa chce/potrebuje zlepšiť v komunikácii :-)
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor