Detail kurzu

Vedenie ľudí

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

"Skutočný líder sa pozná podľa toho, že jeho ľudia vždy nejakým záhadným spôsobom odvádzajú vynikajúcu prácu" (John C. Maxwell). Úspech vo vedení má však iba ten, kto dokáže získať správnych ľudí pre správnu vec a pretaviť ich talent vo výkon. K tomu nestačí iba charizma a rešpekt, ale predovšetkým práca na sebe a vlastných kvalitách. Vykročme spolu na cestu premeny manažéra v lídra...

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

- aký je zásadný rozdiel medzi manažérom a lídrom

- spoznáte svoje silné a slabé stránky

- kedy viesť a kedy riadiť

- kedy a ako použiť koučing

- kedy a ako efektívne delegovať

- ako viesť druhých k tímovej práci

- ako viesť tím vhodnou motiváciou

- ako v sebe neustále rozvíjať lídra...


PRÍNOSY PRE VÁS:

Získate nový pohľad na seba aj na "podriadených". Dokážete vybrať správny štýl vedenia na jednotlivých ľudí. Zvýšite samostatnosť a zodpovednosť jednotlivých ľudí. Získate viac motivovaných ľudí, ktorí sa stotožnia s ich pracovným cieľom. Posilníte svoj rešpekt a stanete sa vyhľadávaným vodcom.


Dĺžka tréningu: 2 dni

Forma: interaktívna s vysokým podielom praktických - zážitkových úloh 

Počet ľudí: 4-12

Kurz sa organizuje pri minimálnej účasti 4 záujemcov.

TENTO KURZ REALIZUJEME AJ PRE UZATVORENÉ FIREMNÉ TÍMY.


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Cieľová skupina

Manažment
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor