Detail kurzu

Popis kurzu

"Ja viem, že by som mal viac delegovať." To je časté povzdychnutie unaveného manažéra pri koučingu :-) "Ale keď já to spravím rýchlejšie", "Mám s delegovaním zlú skúsenosť","Ja to urobím najlepšie" a veľa ďalších argumentov znie z úst manažérov, ktorí trávia zbytočne naviac  svoj drahocenný čas v práci. A pritom stačí tak málo - spoznať pravý zmysel delegovania, najčastějšie bariéry, chyby a správne postupy. Začnite aj vy využívať delegovanie ako skvelý nástroj na ušetrenie času a predovšetkým na rozvoj a motiváciu podriadených. Áno, dá sa to - a to zistíte na tréningu Delegovanie...

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

- prečo začať využívať delegovanie naozaj efektívne

- aké sú najčastejšie bariéry, prečo manažéri nedelegujú

- spoznáte časté chyby pri delegování

- spoznáte naozaj efektívny postup delegovania

- ako využíť delegovanie na rozvoj a motiváciu podriadených


PRÍNOSY PRE VÁS:

Posilníte a využijete silné stránky vašich podriadených. Zvýšite motiváciu jednotlivcov aj tímu. Získate čas na strategické úlohy a tiež čas pre seba :-) 


Dĺžka tréningu: 1 deň

Forma: interaktívna s vysokým podielom praktických - zážitkových úloh 

Počet ľudí: 4-12

TENTO KURZ REALIZUJEME AJ PRE UZATVORENÉ FIREMNÉ TÍMY.


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Cieľová skupina

manažment
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor