Detail kurzu

Neverbálna komunikácia

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

Čaká nás dôležitá prezentácia, či skúška, venujeme jej príprave veľa času, obsah pilujeme do detailov, na jedno však zabúdame. Pripravujeme obsah, ale zabúdame na formu. Áno, reč je o reči, reči tela - o neverbálnej komunikácii. Ta totiž dokáže prezradiť veľa. A veľakrát viac, ako by sme chceli :-) Je to tak, neverbálna komunikácia prezrádza naše rozpoloženie, naše émocie, našu sebaistotu. A to isté je samozrejme aj u druhej strany, s ktorou komunikujeme alebo obchodujeme. Ak chcete porozumieť, čo vám signalizuje druhá strana a zlepšit sa v čítaní neverbálnej komunikácie, ste tu dobre. Ak chcete  posilnit svoj prejav prostredníctvom vašej reči tela, tak ste tu tiež dobre. Tešíme sa na vás na tréningu reči tela.

Obsah kurzu

ČO SA NA TRÉNINGU DOZVIETE?

  • akú silu má neverbálna komunikácia
  • význam súhry verbálnej a neverbálnej zložky komunikácie
  • z čoho sa reč tela skladá
  • čo nám druhá strana signalizuje - ako čítať reč tela
  • aký vplyv má reč tela na naše myslenie
  • ako posilniť svoju vlastnú reč tela


PRÍNOSY PRE VÁS:

Vzrastie vaša presvedčivosť pri komunikácii. Naučíte sa "čítať medzi riadkami". Zvýšite svoju úspešnosť pri jednaní, obchodovaní, riešení konfliktov. Porozumiete viac druhým aj sebe.


Dĺžka tréningu: 1 deň

Forma: interaktívna s vysokým podielom praktických - zážitkových úloh 

Počet ľudí: 4-12

Kurz sa organizuje pri minimálnej účasti 4 záujemcov.

TENTO KURZ REALIZUJEME AJ PRE UZATVORENÉ FIREMNÉ TÍMY.


LEKTORI:

PAVLÍNA PELCOVÁ - zakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaná lektorka a koučka. Špecializuje sa na oblasť komunikácie, manažmentu, predaja, sebarozvoja a manažérsky koučing. Spoluautorka desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautorka projektu Online Kouč. V oblasti vzdelávania dospelých pôsobí od roku 1998.

JURAJ PELC - zakladateľ vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. Certifikovaný lektor. Špecializuje sa na oblasť predaja, komunikácie, manažmentu a sebarozvoja. Spoluautor desiatok vzdelávacích a rozvojových programov pre slovenské, české a korporátne spoločnosti. Spoluautor projektu Online Kouč - vzdelávanie z pohodlia domu alebo kancelárie. V oblasti vzdelávanie dospelých pôsobí od roku 1998.

www.thebestteam.sk

Cieľová skupina

Každý, kto sa chce/potrebuje zlepšiť v komunikácii
Certifikát Absolventi obdržia certifikát o absolvovaní kurzu.
Hodnotenie




Organizátor