Detail kurzu

Umenie spokojného a naplňujúceho vzťahu

Power Coaching s. r. o.

Popis kurzu

Mnohým sa nedarí nadviazať, či udržať pevný a zároveň naplňujúci vzťah. Zlyháva komunikácia, nastáva nezhoda názorov alebo vzťah postupne upadá do stereotypu... Ako sa tomu všetkému dokážeme vyhnúť ? Ako nájsť správne kroky k vzájomnému porozumeniu ?


Obsah kurzu

Každý vzťah sa vyvíja a mení v čase. Práve preto je dobré si uvedomiť, v ktorom štádiu sa práve náš vzťah nachádza a ako sa v ňom správať. Hovorí sa, že každý vzťah po čase prejde do stereotypu. My však vieme, že nie je potrebné, aby stereotyp nastal. Aby bol vzťah pre oboch neustále naplňujúcim, je dôležité vedieť, čo je moja potreba a taktiež potreba toho druhého. Napriek tomu, že každého potreby môžu byť odlišné, podstatné je nájsť, aká je tá spoločná.

Na to, aby sme to zistili, je nevyhnutná aktívna komunikácia. Ale ako správne komunikovať ? Najčastejšou témou rozhovoru bývajú povinnosti alebo problémy typu: „Čo treba nakúpiť ?“ alebo „Kto zoberie deti do školy ?“ Skúste spolu nachvíľku zastaviť čas a porozprávať sa o tom, ako sa jednoducho máte. Uvedomte si, že najdôležitejšie čo môžeme mať, je fungujúci a naplňujúci vzťah.

 Chcete sa dozvedieť viac ? Príďte na náš webinár a my vám to radi prezradíme.
 Čo všetko sa naučíte?
  • Komunikácia ako základ fungujúcich medziľudských vzťahov
  • Praktické návody a teórie ako sa vyhnúť stereotypu
  • Jednotlivé kroky smerujúce k fungujúcemu a naplňujúcemu vzťahu
  • Ako nájsť to čo vás spája a ako predísť a napraviť nezhody
Webinár bude prebiehať prostredníctvom nášho Live Stream štúdia. Dostanete od nás všetky technické a prihlasovacie údaje. Všetko čo potrebujete, je internet a notebook/pc/tablet/mobil. Pri zakúpení 4 webinárov získate + 1 zdarma.

Tešíme sa na vás !

Partner podujatia je StartitUP

Kontaktná osoba

Ing. Fanni Bilková
0948 168 011
info@powercoaching.sk

Hodnotenie




Organizátor