Detail kurzu

KURZ AKRYL - Maľba kvetov/krajiny

OZ Tvorivá dielňa

Popis kurzu

Kurz je pre úplných začiatočníkov ale aj pokročilých. Naučíme sa zábavnou formou základy miešania farieb a maľby akrylovými farbami. Vysvetlíme si aké podklady a štetce použiť. Nevieš čo je to štrukturálna maľba? Všetko si ukážeme a vyskúšaš si. Netreba sa obávať, potrebujete mať len chuť tvoriť.

Obsah kurzu

Pokračujeme v sérii výtvarných víkendových workshopov
Workshop je rozdelený na teoretickú a praktickú časť. Vytvoríte si vlastný obraz pod vedením výtvarníčky akademickej maliarky Dariny KopkovejLektorka workshopov:
Darina Kopková v roku 1985 absolvovala štúdium na Vysokej škole umeleckého priemyslu v Prahe v ateliéri textilného výtvarníctva u prof. B. Felcmana. Po absolutóriu popri profesii výtvarnej pedagogičky na Škole umeleckého priemyslu v Košiciach (kde pôsobí dodnes). V umeleckej oblasti sa v súčasnosti primárne venuje tvorbe šperku zo skla zhotoveného technikou fusingu, lektoruje kurzy maľby a kresby pre verejnosť. (Vsg Košice, plenéry - Hutníci maľujú s umelcami, kurzy interiérového dizajnu - Náuka o farbe, realizácia projektov pre mentálne postihnutú mládež.
Lektorka sa venuje maľbe a mozaike.MIESTO KONANIA: Tabačka Kulturfabrik Košice

Cieľová skupina

záujemcovia/záujemkyne o maľbu akrylom
Hodnotenie




Organizátor