Detail kurzu

MINDSET ACADEMY 21 - malé úlohy pre veľkú zmenu - online kurz

THE BEST TEAM s.r.o.

Popis kurzu

PREČO MINDSET ACADEMY?

Po skúsenosti s rozvojom tísícov ľudí si stále viac a viac potvrdzujem, ako veľmi je dôležité začať od seba, spoznať a rozvíjať sám seba. Je  to opravdu mocný a nevyhnutný stavebný kameň. Je skvelé, že vedenie firiem podporuje svojich zamestnancov tým, že ich ”posielajú” na školenie komunikácie, predaja alebo vedenia ľudí. Čo však veľa ľudí potrebuje ako základ je spoznať sám seba, spoznať svoje talenty, dary a odhaliť svoju vnútornú silu. Nastaviť svoju myseľ tým správnym smerom - na úspech, pohodu a harmóniu.  Niekto na to príde sám, niekoho k tomu privedú životné okolnosti, iný potrebuje trochu postrčiť, ďalší potrebuje sprievodcu, zobrať za ruku a pustiť sa do nádherného a napínavého dobrodružstva menom sebepoznanie a sebarozvoj. 

Som naozaj presvedčená, že každý človek má v sebe schované talenty, dary a mocnú vnútornú silu,  ibaže o nich častokrát  z rôznych dôvodov nevie. A stačí tak málo. Stačí zmeniť uhol pohľadu, posvietiť si na nich a predovšetkým ich dokázať nasmerovať a využiť. Práve preto sme tieto talenty dostali do vienka :-) Každý z nás  môže talenty nielen objaviť, ale aj využiť a rozvíjať. Ako? Učením sa, úsilím a prekonávaním výziev alebo prekážok - ovšem za dôležitého predpokladu, že si na tento rast nastavíme naše myslenie. Všetko začína v “hlave”. Preto Mindset Academy. Poďme spoločne nastaviť  našu myseľ na úspech.

Obsah kurzu

PREČO 21?

  • To nejlepšie za 21 rokov. 21 rokov skúseností pri rozvoji skupín aj jednotlivcov. Počas svojej praxe som mala príležitosť viesť stovky školení, rozvíjať tisíce ľudí, spolupracovať so stovkou veľkých, medzinárodnych aj menších firiem alebo spoločností. Som autorkou alebo spoluautorkou desiatok unikátnych vzdelávacích programov a projektov.
  • Traduje sa, že za 21 dní vzniká nový návyk. Osobne si myslím, že je to veľmi individuálne a veľa ľudí potrebuje dlhší čas, avšak 21 dní je silný stavební kameň na ceste sebepoznania a sebarozvoja. Je to silná vstupná brána, cez ktorú prejdete po boku sprievodcu, ktorý vás “zoberie za ruku” a povedie prvými krôčkami až získate  odvahu aj chuť obuť si tenisky a v tomto “behu na dlhú  trať”  pokračovať. 
  • 21 dní, 21 krátkych sebarozvojových, praktických prezentácií vrátanie príkladov z mojej praxe a predovšetkým 21 malých praktických úloh, ktoré vás povedú krok za krokom na ceste vášho rozvoja.

PREČO MALÉ ÚLOHY PRE VEĽKÚ ZMENU?

Počas svojej dlhoročnej praxe kladem veľký dôraz na naozaj praktické využitie všetkých znalostí, informácií, techník, tipov či trikov. Mať vedomosti a nedokázať ich využiť je naozaj zbytočné. A pritom práve na tom “stroskotá” veľa ľudí. Stále čítajú ďalšie a ďalšie knihy, získávajú informácie, navštevujú  rôzne semináre a… napokon neurobia ten veľmi podstatný krok. Nevyužijíú ich v praxi, nepustia se do nich. Z množstva dôvodov - vrátia se do svojej komfortnej zóny, ktorá ich možno škrtí, ale je tak pohodlná, možno si neveria, možno im chýba “parťák”, ktorý im dodá odvahu urobiť krok, možno… Tých dôvodov môže byť veľa. Preto naozaj praktické využitie, proto naozaj praktické úlohy, proto Malé úlohy pre veľkú zmenu :-) 

ČO VÁS ČAKÁ?

  • Veľmi intenzívna, náročná, láskavá aj veľmi hlboká cesta.  Budete sa smiať, možno však aj plakať. To je úplne v poriadku, zoznamovať sa so svojim ja a spoznávať ho do hĺbky prináša rôzne reakcie. Všetky však vám  prinesú dar v podobe vášho sebapoznania a sebarozvoja.
  • Počas 21 dní budete každý deň vykonávať jednu úlohu, niektorá bude pre vás ľahšia, iná bude náročnějšia a k niektorým budete mať potrebu vrátiť sa aj po skončení 21-denného programu. Aj to je naozaj v poriadku a dokonce skvelé, pretože sami uvidíte svoj posun na ceste sebarozvoja nielenj po 21 dňoch, ale aj s odstupom dlhšej doby. 

STE PRIPRAVENÍ VYKROČIŤ? 

  • Chcete ešte lepšie spoznať seba samých?
  • Chcete odhaliť svoje talenty, dary a premeniť ich na silné stránky?
  • Chcete odhaliť a posilniť svoju vnútronú silu?
  • Chcete odhaliť smer, ktorým vykročiť?
  • Chcete viac pochopiť druhých ľudí?

NAOZAJ?  TAK EŠTE MALÝ TEST:

  • Ste naozaj ochotní venovať počas 21 dní hodinu sebe samým?
  • Ste ochotní 21 dní investovať do svojho rozvoja čiastku v hodnote dvoch káv či krabičky cigariet?
  • Ste pripravení vykročiť zo svojej komfortnej zóny? 
  • Ste pripravení na veľké dobrodružstvo?

ÁNO? SKVELÉ! STE PRIPRAVENÍ VSTÚPIŤ. VITAJTE V MINDSET ACADEMY 21.

www.academy21.sk

PAVLÍNA PELCOVÁ

Certfikovaná Mindset koučka, certifikovaná lektorka s viac ako 20-ročnou praxou vo vzdelávaní dospelých. Spoluzakladateľka vzdelávacej spoločnosti THE BEST TEAM s.r.o. - www.thebestteam.sk. Spoluautorka desiatok unikátnych vzdelávacích programov pre medzinárodne, české a slovenské firmy. Spoluautorka programov  Mindset Academy 21 a Sales Academy 21. 

Počas svojej lektorskej praxe sprevádzala pri rozvoji tisíce ľudí, stovky firemných tímov v rámci školení, tréninkov, workshopov a koučingu. 

“Milujem svoju prácu, ktorá ma úžasne  baví… Viem, aké to je, keď zažívate pri svojej “práci” FLOW… Viem, ako je nádherné,  keď dokážete premeniť svoj talent na silnú stránku a využívať ju pri svojej práci. ..Viem,  ako je  krásne “nepracovať”, pretože si svoju prácu užívate a ako “prácu” ju rozhodne nevnímate…A taktiež viem, ako je krásne, keď môžete pomôcť druhým, aby to isté odhalili u seba. Som vďačná, že môžem sprevádzať ľudí na ich ceste sebarozvoja. Som vďačná za to, čo mám a užívam si to…”

Hodnotenie




Organizátor