Detail kurzu

Servant Leadership

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

“Manažér je len tak dobrý, ako dobrí sú ľudia, ktorých riadi a oni sú dobrí len do tej miery, do akej im to on umožní”.

Z praxe poznáme rôzne štýly vodcovstva a riadenia ľudí a nepochybne má každý z nich svoje opodstatnenie a miesto na našich pracoviskách. 

Ak však chceme v dnešných, neustále meniacich sa časoch vybudovať silné a udržateľné tímy, postavené na lojálnych a spokojných zamestnancoch, SERVANT LEADERSHIP je jedinečný spôsob, ako to dosiahnuť. Podmienkou je vytvorenie pracovného prostredia, kde dôvera a rešpekt podporované lídrom prináša hodnoty nielen členom tímu, ich zákazníkom ale aj akcionárom, spoločnosti, životnému prostrediu a celej komunite.

Kurz sme pripravili pre lídrov, pre ktorých majú potreby ľudí tú najvyššiu prioritu. Pre tých, ktorí chcú motivovať pozitívnym spôsobom a ich cieľom je objaviť a stimulovať vo svojich ľuďoch to najlpšie, aby boli na pracovisku spokojní, angažovaní, dokázali svoju prácu vykonávať čo najlepšie a tak pomáhali uspieť aj svojim organizáciám.

Obsah kurzu

1. Princípy a atribúty SERVANT LEADERSHIPU

2. SERVANT LEADERSHIP versus tradičné spôsoby vedenia

3. Vízia a etika SERVANT LÍDRA

4. Praktické spôsoby uplatnenia SERVANT LEADERSHIPU na pracovisku - Best Practice

5. Diskusia

Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 

Každý účastník svojou účasťou získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.

Cieľová skupina

Manažéri, riadiaci pracovníci, lídri, Scrum Mastri

Online kurz sme pripravili tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Najviac si zo stretnutia odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Online kurz  je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení).  Pracujeme v uzatvorených skupinách, čo znamená, že z podujatia sa nezhotovuje záznam a nesprístupňuje sa verejnosti.

Certifikát Absolvovaním online tréningu získa každý účastník certifikát, ktorý vydáva spoločnosť BPM Slovakia s.r.o.

Kontaktná osoba


0905172880
bpm@bpm-educat.com

Hodnotenie




Organizátor