Detail kurzu

Reflexná terapia - online kurz

Ing. Jana Jašková - eLearning Academy

Popis kurzu

Reflexná terapia je práca s vašim energetickým telom, vašou subtílnou energiou. Stláčaním chodidla stimulujete až 7 200 nervových zakončení, na fyzickej úrovni zvyšujete cirkuláciu krvi a lymfy a na subtílnej úrovni energeticky vyživujete vzdialené orgány a tkanivá. Táto kombinácia energetického a fyziologického pôsobenia je presne kľúčom k pochopeniu efektu reflexnej terapie.

  • ZAČIATOK ŠTÚDIA - aktivácia kurzu do 24 hod. od úhrady kurzového poplatku 
  • KONIEC ŠTÚDIA - individuálne štúdium s maximálnym ukončením do 6 mesiacov od aktivácie kurzu
  • INFORMÁCIE O ŠTÚDIU - www.kurzy-liecenia.sk

Obsah kurzu

Princípy kurzu reflexnej terapieI. „Nediskreditujte reflexnú terapiu, pretože je jednoduchá“ (E.Ingham)

Túto frázu opakovala často prvá žena, ktorá zmapovala reflexné plochy na chodidlách. Eunice Ingham, americká fyzioterapeutka a spolupracovníčka Dr. Fitzgeralda prízvukovala, aby sme nerobili bežnú chybu a z dôvodu jednoduchosti reflexnej terapie jej nepripisovali význam. Práve naopak, naturálne liečenie je jednoduchým procesom a čím viac komplikovanejším sa stáva, tým sa vzďaľujeme od zákonov prírody. Príroda vždy urobí svoj podiel práce, ak jej dáme aspoň polovičnú šancu.

II. Bez anatómie a fyziológie to nemá význam

Tak ako pri každej jednej terapii, i keď pôsobíme na fyzické telo z energetického hľadiska, základom stále zostáva poznať svoje telo, poznať svoje orgány, ako sa prejavujú symptómy disfunkcií, čo znamená zvýšené a znížené prúdenie energie na fyzickej úrovni a aké reflexné plochy budeme vyberať pre čo možno najvyššiu efektivitu terapie.

III. Spojenie tradičnej čínskej medicíny a západnej medicíny

Reflexná terapia je jednou z mnohých terapií, kde to, čo bolo v dávnych civilizáciách známe a praktizované pred niekoľkými tisíckami rokov, západná medicína dokázala až v posledných storočiach. V kurze reflexnej terapie spájame oba princípy pre maximálny benefit terapie. Spájame tradičné s novodobým. A vy si môžete vybrať, ktorý prístup je vám bližší, alebo využiť ich syntézu.

Viac https://www.kurzy-liecenia.sk/sk/reflexna-terapia.alej

Certifikát Po úspešnom ukončení štúdia získava absolvent certifikát. Poznámka k cene

V cene je zahrnutý komplexný kurzový materiál, diagnostický dotazník, vedenie lektora, bezplatné konzultácie, certifikát

Hodnotenie




Organizátor