Detail kurzu

SPC - Štatistická regulácia procesov v licencii SMMT Quality Management Division

Ing. Helena Thompsonová - KEY SOLUTIONS

Popis kurzu

Tento 1 dňový kurz pomôže účastníkom získať kompetentnosť v implementácii a audite štatistickej regulácie procesu variabilných a atributívnych charakteristík podľa príručky AIAG 2. vydanie. Kurz je vysoko interaktívny, zahŕňa skupinové práce, prípadové štúdie a praktické aplikácie získaných poznatkov v rovnakej miere pri dištančnej forme ako pri prezentačnej forme.      

Poznámka: Kurz je možné absolvovať ako časť programu Certifikácia v kľúčových nástrojoch.

 

Obsah kurzu

•             Základné pojmy v SPC

•             Stabilita procesu

•             Grafy pre variabilné dáta

•             Grafy pre atributívne dáta

•             Spôsobilosť procesu  

Cieľová skupina

Tento kurz je určený pre zástupcov manažmentu, implementačné tímy, interných audítorov a ďalších, ktorí sa podieľajú na Štatistickej regulácii procesov (SPC) alebo jej audite. Je často nariaďovaná výrobcom v automobilovom priemysle ako špecifická požiadavka na podporu riadenia kritických charakteristík produktu alebo procesu. Prospeje však akejkoľvek organizácii k zlepšeniu kvality výrobkov a služieb, výkonnosti a zníženiu nákladov na nekvalitu.

Certifikát Účastníci obdržia Certifikát o absolvovaní školenia vydaný SMMT Quality Management Division. SMMT je britskou asociáciou automobilového priemyslu a členom skupiny IATF. Poznámka k cene

Virtuálna tréningová miestnosť, 1 x8h školenie licencovanou lektorkou, prezentácia, certifikát. Zľava: 50%

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať