Detail kurzu

Argumentačné školenie a techniky presviedčania

Inspire Academy (Kulturmarket 2 s.r.o.)

Popis kurzu

Preniknite do tajov umenia argumentácie a naučte sa, ako svojimi názormi nadchnúť druhých! Kurz so skúseným lektorom Martinom Poliačikom vám ukáže, ako nahradiť dojmy argumentmi a ako dospieť ku komunikácii zmysluplnej pre vás i vaše okolie.

Obsah kurzu

Preniknite do tajov umenia argumentácie a naučte sa, ako svojimi názormi nadchnúť druhých! Orientujete sa v téme, ale neviete ako efektívne presadiť svoj názor? Máte jasno v myšlienkach, ale neviete im dať tie správne slová? Nechávate sa strhnúť emóciami, v ktorých sa váš návrh utopí? Kurz so skúseným lektorom Martinom Poliačikom vám ukáže, ako nahradiť dojmy argumentmi a ako dospieť ku komunikácii zmysluplnej pre vás i vaše okolie. Osvojte si mechanizmus vyjednávania, presvedčovania a zdôvodňovania, ktoré vynikajú logickou správnosťou, relevantnosťou a inšpiratívnosťou. 

Cieľová skupina

Kurz je určený každému, kto chce zlepšiť svoje argumentačné schopnosti a posunúť svoju komunikáciu na vyššiu úroveň. Kurz osloví predovšetkým zamestnancov a manažérov v sektoroch, v ktorých je potrebné vedieť presvedčiť druhých a reagovať sebavedome v konverzácii a argumentačných situáciách.

Kontaktná osoba

Stanislava Obložinská
+421 902 674 426
stanislava@kulturmarket.sk

Hodnotenie




Organizátor