Detail kurzu

Layered Process Audit (LPA) - Vrstvené procesné audity

SGS SLOVAKIA

Popis kurzu

Vrstevné procesné audity (LPA – Layered process audit) je nástroj, zameriavajúci sa na zistenia rizík procesu. Vykonáva ich rôzna skupina riadiacich pracovníkov od TOP manažmentu po tím lídrov. Audity sú jednoduchým súborom otázok zoradených do skupín určených na zariadenie alebo proces. Zavedený systém LPA je špecifická požiadavka niektorých OEM (napr. PSA, GM a FCA).

Obsah kurzu

Ciele školenia:- pochopiť princípy a fungovanie LPA- analyzovať riziká v procesoch, ideálne priamo v prevádzke- pripraviť otázky na audit a zaradiť ich do skupín – 2-3 pracovné miesta- odladiť otázky na mieste pri vykonaní vzorového auditu v skupine- nastaviť systém výkonu auditu, zaznamenávania výsledkov a vyhodnocovania

Cieľová skupina

Tím zástupcov jednotlivých úrovní riadenia. Princípom LPA je rozvrstviť audítorov podľa stupňov riadenia až po TOP manažment. Základná znalosť o výrobných procesoch a technológii je výhodou.
Certifikát po absolvovaní školenia - osvedčenie o účasti Poznámka k cene

cena zahŕňa: náklady na organizačné a odborné zabezpečenie kurzu, školiace materiály, vystavenie osvedčenia v Sj a Aj po úspešnom absolvovaní kurzu.

Kontaktná osoba

Lenka Hrabčáková
+421 918 508 338
lenka.hrabcakova@sgs.com

Hodnotenie




Organizátor