Detail kurzu

Základný krok k vášmu poslaniu - objavte svoje jedinečné PREČO

Zuzana Palková - Od talentu k úspechu

Popis kurzu

Ste profesionál v podnikaní či zamestnaní a je pre vás dôležité, aby ste popri budovaní úspešnej kariéry zostávali verný svojím hodnotám? Chcete byť sám sebou a žiť svoje poslanie aj v práci aj v súkromí?

Ak ste odpovedali ÁNO, no nemáte v sebe ujasnené, čo vlastne "byť sám sebou" pre vás znamená a ako vám to môže pomôcť, začnite spoznávaním svojho vnútorného a autentického PREČO.

Každý z nás má svoje jedinečné PREČO, v ktorom pramení jeho vnútorná motivácia a v konečnom dôsledku aj to, či sa v živote bude cítiť naplnene a úspešne.


Formovalo sa v nás už v mladom veku a pretrváva dlhodobo. Ak nie je vypočuté, prejavuje sa tým, že sa človek cíti nenaplnený a hľadá svoje poslanie.


Ak ho ľudia poznajú, dokážu sa lepšie rozhodovať, voliť si cesty, ktoré im budú dávať zmysel a vďaka silnej motivácii dokážu lepšie napredovať v práci aj napriek prekážkam.


Obsah kurzu

Na tomto individuálnom online kurze, ktorý prebieha v reálnom čase


- načriete do svojich minulých zážitkov a vďaka postupom zachytávajúcim to podstatné, z nich vyťažíte silné motivujúce palivo do vášho nasledujúceho života

- zdanlivo obyčajné skúsenosti uvidíte v novom - hodnotnejšom svetle

- vytvoríte si znenie svojho silného a autentického PREČO, ktoré vystihne vaše hodnoty, presvedčenia aj vašu podstatu a podporí vás, aby ste boli sami sebou v podnikaní, zamestnaní aj súkromí

- získate vnútorný kompas pre ľahšie a rýchlejšie rozhodovanie sa a upevníte svoju dôveru v schopnosť tvoriť si životnú cestu, ktorá bude ladiť s tým, kým naozaj ste.

 

Metóda objavovania vášho "PREČO" je navrhnutá autorom a inšpiratívnym rečníkom Simonom Sinekom, ktorý ňou sprevádza mnohých svetových lídrov, aby v sebe prebudili to najlepšie, čo sa v nich nachádza a úspešne to rozvíjali v zamestnaní, podnikaní aj súkromí.



TRVANIE: 2-3h, online

Cieľová skupina

Podnikatelia, manažéri, lídri a všetci profesionáli, ktorým záleží na tom, aby našli svoje poslanie a žili zmysluplne.

Kontaktná osoba


0949405425
zznpalkova@gmail.com

Hodnotenie




Organizátor