Detail kurzu

Popis kurzu

Kurz vedie  multižánrová operná speváčka Mgr.Art Karin Lukáčová

Spievanie pozitívne vplýva na telo i myseľ. Uvoľňuje napätie a stres, zlepšuje náladu, upravuje dýchanie a posilňuje celkovú imunitu. Pozitívne ovplyvňuje tvárové a brušné svaly, ako aj držanie tela a pozitívne vplýva na myseľ.

KURZ V GALÉRII ZIV

5 - týždňový zážitkový kurz klasického spevu , vždy v nedeľu 17-19:00, v malej skupine v priestoroch galérie. Základy techniky spevu a hudobnej teórie s opernou speváčkou. Pre každého, kto má chuť a záujem naučiť sa spievať, rozvíjať svoj talent, zlepšiť svoj verejný prejav, predchádzajúce skúsenosti sa nevyžadujú.

Obsah kurzu

Z obsahu: úvod do spievania rôznych žánrov, hlasové rozcvičky, dychové cvičenia, techniky spevu, určenie hlasového rozsahu, farby, typu hlasu jednotlivých účastníkov, v prípade záujmu lektorka poradí, na čo máte hlasové predpoklady. Výraz a dynamika spevu, sólové a skupinové spievanie, duetá, agogika a mnohé iné. Individuálny prístup, účastníci si môžu vybrať a dohodnúť sa, ktorý žáner si chcú vyskúšať spievať. Absolventom majú možnosť pokračovať v ďalšom  kurze spevu 2 stupeň.

V prípade záujmu, vieme do kurzu zaradiť aj základy klavíra. Vymeškané, vopred ospravedlnené hodiny z vážnych dôvodov (PN, služobná cesta/školenie) je možné si nahradiť po vzájomnej dohode s lektorkou.

ŽÁNRE: ľudové piesne, baroko a stredovek, operetné piesne, country a pop a iné - na mieste podľa želania

Cieľová skupina

pre každého

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 905 255 585
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor