Detail kurzu

Webinár: Mzdy - zložky mzdy, peňažné a nepeňažné plnenia, minimálna mzda a mzdové nároky, hodinový a mesačný zárobok - JUDr. Martin Vavro

Poradca podnikateľa, spol. s r.o.

Popis kurzu

Komplikovanú problematiku miezd sa vám pokúsime zjednodušiť práve na tomto webinári. V rámci jeho obsahu získate komplexný pohľad na problematiku miezd na Slovensku – od jej základných zložiek cez mzdové veličiny a odvody, peňažné i nepeňažné plnenia poskytované zamestnancom až po najrôznejšie problémy spojené so mzdami. Touto témou vás bude sprevádzať JUDr. Martin Vavro, ktorý pôsobí ako odborný zamestnanec v jednej z najväčších odborových organizácií v Slovenskej republike, a preto sa môžete spoľahnúť na overené rady z praxe.

Obsah kurzu

Bonusy

Odborné poradenstvo s lektorom počas priameho prenosu formou chatu

Videozáznam z webinára na 30 dní


Program

  • Mzda a jej zložky
  • Peňažné a nepeňažné plnenia poskytované zamestnancovi v súvislosti so zamestnaním
  • Minimálna mzda a minimálne mzdové nároky
  • Priemerný hodinový zárobok, pravdepodobný hodinový zárobok a priemerný mesačný zárobok


Harmonogram

09:00 - 11:00 – prednáška spojená s diskusiou


Profil lektora: 


JUDr. Martin Vavro

Pôsobí ako odborný zamestnanec v jednej z najväčších odborových organizácií v Slovenskej republike. Vyštudoval právo na Právnickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Od skončenia štúdia t.j. od roku 2005 sa venuje problematike pracovného práva a práva sociálneho abezpečenia. Praktické poznatky z oblasti práva sociálneho zabezpečenia nadobudol v rámci svojho pôsobenia v Sociálnej poisťovni, kde sa špecializoval na oblasť sociálneho poistenia. V pracovnoprávnej oblasti sa zaoberá predovšetkým kolektívnym vyjednávaním na podnikovej úrovni, právnym a metodickým poradenstvom v oblasti individuálnych a kolektívnych pracovnoprávnych vzťahov, ako aj poskytovaním právnej pomoci formou právneho zastupovania členov v pracovnoprávnych sporoch. Osobitne sa špecializuje na odškodňovanie pracovných úrazov a chorôb z povolania. Súčasne je vedený ako sprostredkovateľ a rozhodca kolektívnych sporov zapísaných do zoznamu rozhodcov a sprostredkovateľov Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR na roky 2019 – 2021.

Cieľová skupina

pre všetkých ktorých táto téma zaujíma . . . 

Kontaktná osoba


+421 417053414
sinska@pp.sk

Hodnotenie




Organizátor