Detail kurzu

Požiadavky normy ISO 22000:2018

SGS SLOVAKIA

Popis kurzu

ISO 22000:2018 je medzinárodná norma pre riadenie bezpečnosti potravín. NOVÁ VERZIA NORMY VYŠLA 19. júna 2018. Spoločnosti certifikované podľa normy ISO 22000:2005 mali 3-ročné obdobie na prechod k novej norme ISO 22000:2018, ktoré skončilo 29. decembra2021. Systém ISO 22000 integruje systém riadenia kvality založený na ISO 9000 a všetky popredné systémy bezpečnosti potravín a zároveň pôsobí v rámci celého dodávateľského reťazca. Pomôže Vám zjednodušiť procesy kvality a bezpečnosti potravín a je kľúčom k sprístupneniu nových trhov.

Obsah kurzu

Požiadavky normy ISO 22000:2018

RÁMCOVÝ PROGRAM

08.30 Prezentácia účastníkov
09.00 Požiadavky ISO 22000:2018
12.00 Prestávka – obed
12.30 Požiadavky ISO 22000:2018 a ISO/TS 22002 series, Diskusia
14.30 Záver školenia

Cieľová skupina

Kurz je určený pre pracovníkov potravinárskych podnikov príp. pre všetkých, ktorí majú záujem zdokonaliť sa v danej oblasti.
Certifikát osvedčenie - Požiadavky normy ISO 22000:2018 Poznámka k cene

cena zahŕňa: náklady na odborné a organizačné zabezpečenie kurzu, školiace materiály, vystavenie osvedčenia s 3-ročnou platnosťou v Sj a Aj

Kontaktná osoba

Lenka Hrabčáková
+421 918 508 338
lenka.hrabcakova@sgs.com

Hodnotenie




Organizátor