Detail kurzu

Project Management Professional (PMP)®

PricewaterhouseCoopers Slovensko, s.r.o.

Popis kurzu

PMI (Inštitút projektového manažmentu) je najväčšia nezisková členská organizácia vo svete, združujúca špecialistov v oblasti projektového manažmentu. PMI si získala meno vo svete svojimi celosvetovo prijatými štandardmi, certifikačným programom a možnosťami profesijného rozvoja.

PMI ponúka komplexný certifikačný program, ktorý je určený pre projektových špecialistov rôznych vzdelanostných a odborných úrovní. V súčasnosti majú záujemcovia k dispozícii šesť certifikačných stupňov, ktoré sú zostavené podľa prísnych kritérií, sú globálne akreditované a ľahko aplikovateľné medzinárodne a naprieč rôznymi sektormi. Bez ohľadu na kariérny stupeň, na ktorom sa nachádzate, PMI má pre Vás vhodnú certifikáciu. Demonštrujte svoje znalosti a aktívny záujem o svoju profesiu certifikátom PMI.


Obsah kurzu

The PMP® Exam is Changing on 2 January 2021

The new PMP exam will require candidates to have experience in and answer questions from three domains:

  • People (42%)
  • Process (50%)
  • Business Environment (8%)

Within each of these three domains the exam content outline lists Tasks (what we project managers do) and Enablers (the actions we take to complete the tasks).

Half of the questions on the new exam will be about agile and hybrid approaches. Therefore you must have both knowledge and experience of what it's like to work in these environments.

With so many new topics and methods that have been added to the exam and that you have to know about, it's no surprise that passing the exam will be harder.

Please visit pmi.org to learn more about the new PMP exam outline. 

We will prepare you to pass this exam successfully!


Cieľová skupina

Project Management Professional (PMP)®

PMP® je považovaná za najdôležitejšiu certifikáciu pre projektových manažérov. Je svetovo uznávaná a veľmi žiadaná. PMP® je dôkazom Vašich skúseností, vzdelania a schopnosti viesť, správne nasmerovať a úspešne zavŕšiť projekty.

Certifikát Certifikát Akadémie PwC. Certifikát Project Management Professional po úspešnom zložení skúšky. Poznámka k cene

PMP cena: 1 310 EUR + DPH; poplatok za skúšku: 555 USD.

Hodnotenie




Organizátor