Detail kurzu

Šaolinské kurzy od PwC Akadémie

PricewaterhouseCoopers Slovensko, s.r.o.

Popis kurzu

„Self-Empowerment” podľa šaolinov

V šaolinskej kultúre sa pod pojmom „empowerment" chápe prijatie a porozumenie existujúcich obmedzení a limitov. Mnohí profesionáli a manažéri sú stále pod tlakom, ktorý vedie k pocitu stagnácie. Toto školenie nie je o filozofii. Poskytneme Vám všetky potrebné techniky, nástroje a znalosti, ktoré Vám budú nápomocné pri zlepšovaní kvality Vášho profesionálneho života.

Riešenie konfliktov šaolinským spôsobom

Vzájomné konflikty sú vlastne veľmi normálny jav v našej spoločnosti. Avšak kultúra argumentovať sa musí naučiť – ale kde? Je zrejmé, že manažéri potrebujú komunikačné schopnosti, schopnosti riešiť problémy a schopnosti rozvíjať a motivovať tímy svojich zamestnancov. Ale ako sa toto všetko prenáša do praxe? Konštruktívne riešenie konfliktov sa dá naučiť. Využite túto šancu a premeňte konflikty na príležitosti a príležitosti na výhody!

Zvládanie stresu podľa šaolinov

Stres sa zdá byť nevyhnutnou súčasťou života v našej modernej spoločnosti. Konštantný stres môže viesť k pocitu vyčerpanosti, pesimizmu a dokonca aj depresie. Negatívne dopady na jednotlivca sú zrejmé, a to ako na osobnej tak aj na profesionálnej úrovni. Je zaujímavé sledovať, ako môže byť nepretržitá tradícia vedomostí, ktoré sú viac ako 1500 rokov staré, účinným prostriedkom pre zvládanie tlaku a stresu.

Vyrovnávanie sa s neistotou šaolinským spôsobom

U niektorých ľudí môže neistota vzbudzovať pocit bezmocnosti, k čomu sa neskôr pridá stav, keď je človek stuhnutý a zablokovaný. Pre iných ľudí je neistota zdrojom inovácie a kreativity. Naučte sa na tomto školení používať Vašu šikovnosť i otvorenosť a zamerajte sa na urýchlenie Vášho konania. Odstráňte bariéry, ktoré brzdia Váš zdravý a úspešný rozvoj ako aj profesionálnu kariéru.

Umenie Stratégie

Cieľom tohto školenia je oboznámiť vás s rôznymi stratégiami a štruktúrovanými plánmi riešenia, ktoré vychádzajú zo spisov starovekého vojenského stratéga Sun Tzu, „Umenie vojny“. Obsah je prispôsobený modernému životu a jednotlivé vzorce môžu byť aplikované v súčasných situáciách. Školenie Vám pomôže zlepšiť vašu schopnosť zosúladiť činnosti so stanovenými cieľmi. Budete môcť interpretovať a aplikovať strategické usmernenia, aby ste dosiahli svoje ekonomické, politické, pracovné i súkromné ciele. Získané poznatky vám umožnia byť neustále o krok vpred.

Obsah kurzu

Self-empowerment podľa šaolinov

Náš šaolinský kurz Vám umožní:

  • popísať zdroje Vášho stresu a redefinovať stratégie pre reakciu naň;
  • rozlišovať medzi tým, čo môžete ovplyvniť a čo nemôžete, a
  • pracovať na individuálnom akčnom pláne na zníženie negatívneho vplyvu stresu na Váš život a rodinu.

Hlavným cieľom tohto kurzu je, aby Vám pomohol zvládať Vašu každodennú záťaž ako povinnosti, stretnutia, stres, tlak, napätie a emócie. Kvalita Vášho života je daná Vaším postojom k týmto skutočnostiam a Vašou schopnosťou zvládnuť ich.

Termíny: 31. máj 2022 - otvorená skupina                

Riešenie konfliktov šaolinským spôsobom

Cieľom tohto školenia je poskytnúť praktické zručnosti na zabránenie eskalácii konfliktov a nájsť spôsoby, ako ich vyriešiť. Kurz pokrýva:

  • rôzne typy konfliktov a ich príčiny
  • metódy ako diagnostikovať a detekovať konflikty
  • rôzne stratégie pre riešenie konfliktov
  • spozorovanie a vyhodnotenie potenciálu konfliktov
  • spôsoby na predchádzanie konfliktom
  • postupy ako zlepšiť schopnosti pri osobnom riešení konfliktov

Termín: 1. jún 2022 - teambuilding pre klienta

Vyrovnávanie sa s neistotou šaolinským spôsobom

Kurz Vám pomôže:

  • pochopiť, ako neistota ovplyvňuje Vás a Vaše okolie
  • prekonať nastavené zmýšľanie a kultúrne predpoklady

Na kurze sa naučíte:

  • staroveké techniky zlepšovania vedomia a schopnosti koncentrácie
  • ako premeniť stav neistoty na šancu pre rozvoj a progres
  • ako reagovať na zmenu namiesto držania sa určeného plánu.

Termín: 29. marec 2023otvorená skupina pre verejnosť

Cieľová skupina

Po sérií úspešných školení Akadémia spoločnosti PwC opäť prináša na Slovensko tieto jedinečné šaolinské kurzy. Nenechajte si ujsť príležitosť zlepšiť svoje manažérske schopnosti využitím know-how pôvodných budhistických školiteľov. Aby sme zabezpečili vysokú úroveň interaktivity, počet miest na jednotlivé školenia je obmedzený na 12 účastníkov. Preto Vám odporúčame rezervovať si miesto čo najskôr.

Poznámka k cene

Cena jedného modulu v otvorenej skupine: 590 EUR + DPH/osoba. Cena jedného modulu pre klienta: 6 950 EUR + DPH/skupina

Hodnotenie




Organizátor