Bratislava - mestská časť Nové mesto

Ochrana osobných údajov v súvislosti so zákonom o whistleblowingu - povinnosti zamestnávateľa a podmienky spracúvania osobných údajov

Základné info
Prihlásiť sa na kurz

Popis kurzu

Aké zmeny priniesol zákon o whistleblowingu v ochrane osobných údajov? Aké podmienky spracúvania osobných údajov musí zamestnávateľ zabezpečiť? Aké dokumenty je zamestnávateľ povinný vypracovať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky o súvislostiach medzi whitleblowingom a ochranou osobných údajov sa dozviete na našom školení, ktoré sa koná v Bratislave pod vedením skúsených lektoriek.

Cieľová skupina

Seminár je pripravený pre zástupcov zamestnávateľov nad 50 zamestnancov – právnikov, manažérov, pracovníkov personálnych odborov a pracovníkov štátnych orgánov a inštitúcií.

Obsahová náplň

1. Zákon č. 307/2014 Z. z. o niektorých opatreniach súvisiacich s oznamovaním protispoločenskej činnosti (zákon o whistleblowingu)

  • Účel a predmet zákona
  • Základné pojmy
  • Povinnosti zamestnávateľa vyplývajúce zo zákona
  • Aplikácia zákona vo firme alebo orgáne verejnej správy

2. Ochrana osobných údajov

  • Účel a predmet zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov
  • Základné pojmy
  • Podmienky spracúvania osobných údajov
  • Povinnosti prevádzkovateľa vyplývajúce zo zákona o ochrane osobných údajov

3. Whistleblowing a ochrana osobných údajov

  • Ochrana osobných údajov v súvislosti so zákonom o whistleblowingu
  • Podmienky spracúvania osobných údajov
  • Povinnosti zamestnávateľa a potrebné dokumenty

Termíny kurzov

Otvára sa podľa záujmu.

Kontakt a miesto konania

Kontaktné údaje
Ľubica Karetková
tel:
+421 2/202 000 *** zobraziť

mobil:
+421 905 172 *** zobraziť

email:
bpm@... zobraziť


Adresa
Bojnicka 3, administrativno-technologicke centrum MATADOR, Bratislava

O organizátorovi

Kontaktné údaje
tel:
+421 2/202 000 *** zobraziť

mobil:
+421 905 172 *** zobraziť

email:
bpm@... zobraziť

web: www.bpm-educat.com

Adresa
BPM Slovakia, s.r.o.
Bojnická 3, Bratislava - mestská časť Nové mesto Zobraziť na mape

Hodnotenie kurzu

(hlasujte)