Detail kurzu

Kurz Meditácia krok za krokom ONLINE

Združenie pre integrálne vzdelávanie

Popis kurzu

Kurz formou video konferencie (5x60minút, každý deň 19:00-20:00). Kurz klasickej meditácie. Naučíte sa všetko o meditácii, z psychologického aj zdravotného hľadiska: polohy tela, dýchanie, stavy mysle,hlboká relaxácia a energia, ako dosiahnuť stav bez myšlienok a vnútorný mier, o rozdieloch medzi východným a západným typom meditácií, ako koncentrovať psychickú energiu a tvoriť vízie. Lekcie sú zamerané na praktickú 40 minútovú meditáciu. Pre firmy odporúčame teambuilding PRO-BUSINESS meditácie ako trojhodinový program pre manažérov. Absolventi môžu ďalej pokračovať v ďalších kurzoch Modrej planéty a meditačných zážitkových workshopoch. 

Obsah kurzu

  • Kurz je zameraný na hlbokú relaxáciu a základy meditácie, rozvíja schopnosť ovládať svoju myseľ a emócie aj hlboko relaxovať a doplniť energiu.
  • Naučíte sa základy praktickej meditácie pre začiatočníkov aj pokročilých.
  • Dozviete sa a vyskúšate si polohy tela, dýchanie, techniky a spôsoby meditácie krok za krokom od základov až k samostatnej hlbokej meditácii pod profesionáílnym vedením.
  • Pozitívny význam meditácie pre zdravie a duševnú pohodu je praxou aj vedecky overený.  
  • Kurz vás povedie krok za krokom k hlbokej meditácii a stavu rozšíreného vedomia, prehlbuje intuíciu a mimozmyslové schopnosti.
  • Ide o intenzívny výcvik meditácie vhodný pre každého, úplných začiatočníkov aj pokročilých, absolventom odporúčame zopakovať aspoň 2–3 krát do roka a skúsiť každý deň meditovať pre ďalší rozvoj a upevnenie meditačných schopností:-), prípadne navšíviť ďalšie meditačné kurzy a workshopy ZIV.

Možnosť individuálnych lekcií Meditácie z pohodlia domova, v prihláške uveďte individuálne, budeme vás kontaktovať na dohodnutie termínu.

LEKTORKA: autorka kníh o meditácii a spiritualite vydaných v SR, Nemecku a USA Iveta Slobodníková, lektorka s dlhoročnou praxou v oblasti meditácií, rozvoja vedomia a terapií umením, autorka meditačného systému Modrá planéta. 

Cieľová skupina

Pre každého. Manažéri, zamestnanci. Pre firmy ako teambuildingový trojhodinový program, tvoriví pracovníci, manažéri, verejnosť, darčekové poukazy

Poznámka k cene

5x60 minút, vždy 19:00-20:00, cena online kurzu 50 eur

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 905 255 585
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať