Detail kurzu

Online stratégie pre advokátov a advokátske kancelárie v 21.storočí

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Prečo je načase prestať ignorovať internet a začať sa seriózne zaoberať svojou online internetovou propagáciou ktorá je v 21.storočí nevyhnutná pre Váš úspech?

Obsah kurzu

V súčasnosti sa klienti už nezískavajú exkluzívne na základe osobných referencií alebo reputácie kancelárie alebo odkazom v zlatých stránkach. Dobrú a profesionálnu reputáciu a propagáciu svojich služieb si môže každý advokát zabezpečiť sám! Klienti a potenciálni klienti sa obracajú na internet, kde o Vás hľadajú informácie a referencie predtým, než sa rozhodnú Vás kontaktovať. Nemôžete ďalej ignorovať fakt, že to, že ste na webe, akým spôsobom sa prezentujete a či sa zobrazujete vo výsledkoch vyhľadávania má a bude mať masívny vplyv na Váš úspech ako advokáta.

Účelom tohto seminára je sprístupniť Vám svet internetu a vysvetliť ako ho eventuálne využiť pre svoj prospech a svoju propagáciu. Advokáti majú stanovami povolené mať webovú stránku. Statické informatívne stránky o Vašom podnikaní alebo interaktívne stránky ktoré Vás spoja s klientom? Vysvetlíme si prečo stránky mať, čo majú obsahovať, že stránkou to nekončí ale začína, ako oslovovať potenciálnych klientov, prípadne s nimi cez internet komunikovať, ako sa na internete propagovať, na čo si dať pozor pri komunikácii s programátormi a marketingovými agentúrami. Seminár je špecifický v tom, že prináša praktické informácie o online marketingu špecializovaného na právnické profesie.

Cieľová skupina

Školenie je vhodné nielen pre rozšírenie si znalostí o využití internetu pre svoje účely, ale aj pre advokátov alebo podnikových právnikov ktorí pracujú pre startupy, klientov z oblasti technológií a s IT a SW zmluvami.

Poznámka k cene

Zľava pri registrácii: 2 účastníkov z jednej spoločnost - 5 % zľava, 3 - 4 účastníkov z jednej spoločnosti - 10 % zľava, 5 a viac účastníkov z jednej spoločnosti - 15 % zľava

Hodnotenie




Organizátor