Detail kurzu

ITIL® Intro – úvod do IT Service Managementu s metodikou ITIL®

TAYLLOR & COX Slovensko, a. s.

Popis kurzu

ITIL® je celosvetovo najrozšírenejší referenčný model osvedčených postupov pre riadenie IT. Spoločnosti po celom svete profitujú zo zavedenia best practice ITIL®. Ako v praxi funguje a pomáha? Atraktívny intro kurz (½ dňa) zameraný na prínosy IT Service Managementu.

  • strategické riadenie IT
  • lepšia obhajoba investícií
  • kvalitnejšie a dostupnejšie služby

Obsah kurzu

ITIL® Intro Vás stručne a zrozumiteĽne zoznámi s celosvetovo najviac uplatňovaným prístupom k IT Service Mmanagementu. Úvodný kurz je vďaka svojej prehľadnosti vhodný pre všetkých, ktorí chcú vedieť o čom ITIL je. Pokiaľ uvažujete o certifikácii, ale nie ste si celkom istí či je pre Vás ITIL® tou správnou voľbou, neváhajte a zúčastnite sa úvodného kurzu, kde poskytneme základné informácie o metodike a odpovieme na všetky Vaše otázky.

Nie je náhoda, že odborníci a manažéri na najlepšie platených pozíciách v IT majú certifikát ITIL®. Všetky potrebné informácie o praktických prínosoch IT Service Managementu nájdete v tomto kurze!

Nástroj na riadenie IT a zvýšenie kvality služieb! V tomto kurze nájdu IT manažéri odpovede na napr.: ako vytvárať trvalú pridanú hodnotu alebo ako pomáha IT plniť strategické ciele organizácie. Aká je štruktúra a spôsob riadenia efektívneho IKT pomocou metodiky ITIL®. Kde hľadať priestor pre zvýšenie efektivity. Ako maximalizovať prínosy investícií do rozvoja. A ďalšie…

Cieľová skupina

Komu je kurz ITIL® určený?

ITIL® je veľmi vhodný pre všetkých, ktorí sa chcú zdokonaliť v uplatňovaní best practice IT v praxi, alebo hľadajú spôsoby ako s pomocou strategického či manažérskeho riadenia dosiahnuť pri správe IT vyššiu efektivitu, spoľahlivosť a dostupnosť.

Prečo u nás? Know-how a skúsenosti s využitím frameworku ITIL® získate len u nás.

Najčastejšími absolventmi sú: IT manažéri; konzultanti (optimalizácia IT procesov); projekt manažéri pracujúci v sektoru ICT; finanční riaditelia (ako investovať a účtovať IT služby).

Certifikát ITIL® Intro – úvod do IT Service Managementu s metodikou ITIL®

Kontaktná osoba

Ing. Mária Záňová
+421 2/207 600 38
maria.zanova@tayllorcox.com

Hodnotenie




Organizátor