Kurz: Protikorupčný systém na pracovisku - nové povinnosti zamestnávateľa a ochrana osobných údajov

Popis kurzu

Aké zmeny priniesol zákon o whistleblowingu v ochrane osobných údajov? Aké podmienky spracúvania osobných údajov musí zamestnávateľ zabezpečiť? Aké dokumenty je zamestnávateľ povinný vypracovať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky o súvislostiach medzi whitleblowingom a ochranou osobných údajov sa dozviete na našom školení, ktoré sa koná v Bratislave pod vedením skúsených lektoriek.



Obsah kurzu

1. Zákon č. 307/2014 Z. z. o niektorých opatreniach súvisiacich s oznamovaním protispoločenskej činnosti (zákon o whistleblowingu)

  • Účel a predmet zákona
  • Základné pojmy
  • Povinnosti zamestnávateľa vyplývajúce zo zákona
  • Aplikácia zákona vo firme alebo orgáne verejnej správy

2. Ochrana osobných údajov

  • Účel a predmet zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov
  • Základné pojmy
  • Podmienky spracúvania osobných údajov
  • Povinnosti prevádzkovateľa vyplývajúce zo zákona o ochrane osobných údajov

3. Whistleblowing a ochrana osobných údajov

  • Ochrana osobných údajov v súvislosti so zákonom o whistleblowingu
  • Podmienky spracúvania osobných údajov
  • Povinnosti zamestnávateľa a potrebné dokumenty



Cieľová skupina

Zástupcovia zamestnávateľov, ktorí majú na starosti OOÚ a danú problematiku.



Poznámka k cene

Zľava pri registrácii: 2 účastníkov z jednej spoločnost - 5 % zľava, 3 - 4 účastníkov z jednej spoločnosti - 10 % zľava, 5 a viac účastníkov z jednej spoločnosti - 15 % zľava



Kontaktná osoba

Ľubica Karetková
+421 2/202 000 78
bpm@bpm-educat.com


Organizátor