Detail kurzu

Harmonizačný frekvenčný workshop pre zdravie - Farby a zvuky

Združenie pre integrálne vzdelávanie

Popis kurzu

Workshop rozvíja vedomie, jasno cítenie a vnímanie frekvencií zvuku a farieb, intuíciu a schopnosť vnímať široké spektrum farieb, zvukov a ich vibrácie.

Obsah kurzu

Workshop je príjemným zážitkom farebnej a zvukovej uzdravujúcej a oživujúcej energie, harmonizácie tela, mysle a emócií.

Jedinečný zážitok pôsobenia frekvencie farby, hudby a zvuku na psychiku, emócie a telo, ladenie organizmu zvukom a vlastným hlasom. Tibetské zvonce, bubny a rytmus, energia a vibrácia vlastného hlasu a ako si pomôcť pri zdravotných problémoch smerovaním vibrácie na určité miesta svojho tela, ako sa vyladiť vlastným hlasom jednoduchými tónmi, spievaním mantier alebo nástrojmi s čistými tónmi.

Človek je ako citlivý krásny hudobný nástroj a všetok okolitý svet vibrácií, harmonických aj disharmonických na neho priamo vplýva. Dozviete sa o sile a frekvencii farieb a zvuku a ich vplyve na psychické, emocionálne aj fyzické zdravie človeka. Naučíte sa vnímať energie farieb svetla a zvuku, základné techniky farebnej terapie, ako a kedy sa dajú použiť, o význame farieb pre zdravie, vyskúšate si mentálnu farebnú terapiu a zostavíte si farebný obraz vlastnej energie.

Cieľová skupina

široká verejnosť, ľuďom, ktorí sa venujú dizajnu, umeniu a estetike, hudbe a spevu, pomôže rozvíjať farebné videnie a citlivosť na čisté tóny.

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 903 110 228
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor