Detail kurzu

Kurz Olejomaľba ONLINE, aj v angličtine

Združenie pre integrálne vzdelávanie

Popis kurzu

Jedinečný, intenzívny štvorhodinový kurz formou video konferencie zameraný na techniku olejomaľby. 4x45 minút, možnosť aj individuálnych lekcií v cene 25 eur/2h lekcia. Po zakúpení kurzu vám pošleme poštou balíček s materiálom ku kurzu - plátno, štetce, farby, terpentín. Balíček posielame aj pri individuálnych lekciách pri zakúpení min.4 lekcíí. Lektorka je profesionálna maliarka, učiteľka maľby a meditácií a autorka kníh vydaných doma aj v zahraničí (SR,Nemecko, USA),  www.ivetaslobodnikova.sk.

Obsah kurzu

História a techniky olejomaľby, farebná a tvarová kompozícia, základy kresby a výtvarnej tvorby, maľba na plátno. Individuálne vedenie skúseného lektora v malej skupine alebo formou individuálnych lekcií. Účastníci si môžu vybrať z ponúknutých námetov alebo maľovať vlastné a pod vedením lektorky si namaľovať svoj obraz – olejomaľbu. Výtvarný materiál je v cene kurzu.

Na kurze sa naučíte: Základy práce s olejovými farbami, spôsoby a techniky, o materiáli, výber námetu, o tvarovej, farebnej kompozícii a miešaní farieb, základy perspektívy. Počas štyroch hodín sa dozviete všetko potrebné, aby ste mohli začať maľovať na plátno aj si to prakticky vyskúšate. Absolventi kurzu môžu navštevovať po celý rok ateliér maľby, kde si pod odborným vedením rozvíjajú svoj talent, spracovávajú vlastné námety. Kurz sa koná v príjemnom prostredí umeleckej galérie. 

Cieľová skupina

verejnosť, darčekové poukazy

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 903 110 228
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor