Detail kurzu

Workshop 20 ranných minút pre zdravie - ktoré vám nastavia celý deň

Združenie pre integrálne vzdelávanie

Popis kurzu

Dvadsať ranných a dvadsať večerných minút, ktoré vám môžu zmeniť celý život. Psychika a ranná meditácia, cvičenie, rýchle raňajky – smoothies, zeleninové džúsy, energia pre zdravie a vitalitu po celý deň. Tajomstvo mladosti a dlhovekosti. Aj o tom, ako sa starať o svoje telo prakticky – kozmetika, dýchanie, strava, psychika a relaxácia, špeciálny typ meditácie pre omladenie tela. Ukážky raw stravy.

Obsah kurzu

Tajomstvo nastavenia psychiky a emócií počas prebúdzania sa. Rady a typy pre praktické, rýchle ranné cvičenia na rozprúdenie krvi a toku energie pre každého, význam živej surovej stravy a jej vplyv na zdravie a vitalitu, cvičenie podľa prastarej jogy a iné – to najlepšie z najlepšieho. Dozviete sa prečo je pohyb, voda a energeticky čistá strava základom života na zemi, aj to, ako je dôležité správne dýchať, aby ste s minimálnou námahou dosiahli maximálny efekt, prečo treba zaradiť surovú stravu do svojho jedálnička a ako na to. O typoch stravovania a ich účinkoch na zdravie, o vegetariánstve, vegánstve, vitariánstve, pránickom dýchaní a mnohom inom.

  1. Ukážky rýchlej prípravy surovej stravy pre silu, zdravie a vitalitu.
  2. Príprava vlastnej prírodnej kozmetiky, dozviete sa o používaní prírodných prostriedkov bez chémie a sami si pripravíte svoj pleťový olej a vodu, vlasový olej, zubnú pastu a iné, ukážky s praktickým využitím prírodných zdrojov.

Cieľová skupina

Pre každého, kto si chce zlepšiť, skvalitniť život a nastaviť si denný režim tak, aby deň prebiehal úspešne bez zbytočného stresu. Pre každého, koho táto oblasť zaujíma a chce si doplniť, rozšíriť vedomosti, konzultovať svoje otázky, zažiť a naučiť sa ozdravné cvičenia.

Kontaktná osoba

Ing. Iveta Slobodníková
+421 903 110 228
ziv@ziv.sk

Hodnotenie




Organizátor