Detail kurzu

Popis kurzu

Cieľom programu je vytvoriť podmienky na intenzívne osvojenie základov anglického jazyka pre praktické účely pobytu v krajine, kde je cieľovým jazykom angličtina. Absolvovaním modulu sa účastníkom podarí zapojiť sa do programov pre nepravých začiatočníkov na úrovni A 1 CEFR.

Obsah kurzu

Osvojenie základov výslovnosti najfrekventova­nejších slov. Počúvanie – nahrávky prezentované formou dialógov a videí. Vypočuté situácie budú analyzované s overením porozumenia. Následné cvičenia budú zamerané na gramatické javy a slovnú zásobu. Hovorenie – modelové a rolové úlohy – korekcia výslovnosti, posilnenie plynulosti ústneho prejavu s dôrazom na presnosť a správnosť v rámci gramatiky a komunikačnej funkcie jazyka. Čítanie s porozumením – osvojovanie si novej slovnej zásoby pre pasívne, ale aj aktívne používanie. Písanie základných dokumentov – pohľadnica a email.

Cieľová skupina

Široká verejnosť, najmä tí, ktorí doposiaľ nenašli odvahu alebo príležitosť začať študovať anglický jazyk a potrebujú takéto intenzívne „nakopnutie“, aby sa mohli pridať k ostatným študentom, ktorí už čo to vedia.

Poznámka k cene

64 hod.

Kontaktná osoba

Mgr. Barbora Kontrišová
+421 2/501 177 02
barbora.kontrisova@cdv.uniba.sk

Hodnotenie




Organizátor