Detail kurzu

KURZ TECHNIK POŽIARNEJ OCHRANY TRNAVA

YSC, s.r.o.

Popis kurzu

Filozofiou kurzu je osvojenie si komplexu odborných poznatkov, aby technik požiarnej ochrany vedel uplatniť predpisy na zaistenie ochrany pred požiarmi a bol schopný prakticky vykonávať požiadavky na zaistenie ochrany pred požiarmi. Vďaka kurzu budú účastníci kurzu schopní vysvetliť a navrhnúť použitie vhodného technického a technologického vybavenia a postupu prác a činností na elimináciu rizík a ohrození v rozsahu požiarnej ochrany. Dokážu vysvetliť zásady ochrany pred požiarmi, pozná povinnosti na úseku ochrany pred požiarmi vo vzťahu k právnickým osobám, fyzickým osobám. Cieľ kurzu: Absolvent kurzu pozná a v praxi aplikuje vedomosti o postupoch a metódach práce podporujúcich požiarnu ochranu.

Obsah kurzu

Rozsah odbornej prípravy: 120 hod.

1.Všeobecne záväzné právne predpisy o ochrane pred požiarmi 2.Základné požiadavky protipožiarnej bezpečnosti stavieb, protipožiarna bezpečnosť pri skladovaní horľavých látok a manipulácii s horľavými látkami 3.protipožiarna bezpečnosť technologických a elektrických zariadení, parametre, činnosť a podmienky prevádzkovania požiarnotechnických zariadení atď. Absolventi kurzu získajú osvedčenie s celoštátnou platnosťou na základe oprávnenia od Národného inšpektorátu práce.

Rozsah aktualizačnej odbornej prípravy: 30 hodín

Harmonogram kurzu: 14 dní výučby, v obtýždňových blokoch (týždeň výučba / týždeň voľno), v prac. dni od PO do PIA, resp. ŠTV, od 8:00 do 16:00 hod.

Absolventi kurzu získajú potvrdenie o absolvovaní odbornej prípravy, na základe ktorého sa hlásia na skúšky Technika požiarnej ochrany na Krajskom riaditeľstve hasičského a záchranného zboru v mieste bydliska.

V cene kurzu je kompletná výučba, obedy, učebné materiály, záverečná skúška a vydanie potvrdenia o absolvovaní AOP. Cena je konečná vrátane všetkých poplatkov. Viac informácií na: info@yourscool.sk 0908/810174 www.yourscool.sk

Vzdelávacie centrum YSC, s.r.o. ponúka aj ďalšie kurzy:
  • Kurz Lektor 100 hod., cena: 200€ bez DPH
  • Kurz Bezpečnostný technik 176 hod., cena: 450€ bez DPH
  • Školenia Elektrotechnikov §21,§22,§23,§24 27 hod., cena: 84€ bez DPH, AOP 42€
  • Kurz Audítor QMS, OHSAS, SEM 48hod., cena: 350€ bez DPH

Viac informácií na: info@yourscool.sk 0908/810 174 a­lebo osobne vo vzdelávacom centre: YSC, s.r.o. Námestie Jozefa Herdu 1 91701 Trnava

Cieľová skupina

Kurz je určený predošetkým pre žiadateľov o získanie osvedčenia o odbornej spôsobilosti technika požiarnej ochrany podľa vyhlášky č. 202/2015 Z. z., ktorou sa mení a dopĺňa vyhláška Ministerstva vnútra Slovenskej republiky č. 121/2002 Z. z. o požiarnej prevencii v znení neskorších predpisov. Pre účastníkov z Trnavského kraja zabezpečíme skúšku na Krajskom riaditeľstve Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

Certifikát Absolventi získajú potvrdenie o absolvovaní odbornej prípravy Technika požiarnej ochrany

Kontaktná osoba

PaedDr. Silvia Žatková
+421 908 810 174
info@yourscool.sk

Hodnotenie




Organizátor



Ďalšie termíny kurzu
Termín Cena Miesto konania Zarezervovať