Detail kurzu

Online kurz naživo Emocionálne kompetencie manažéra

BPM Slovakia, s.r.o.

Popis kurzu

Vo väčšine profesií je potrebné, okrem odborných kvalít a inteligencie, mať aj vysoký stupeň empatie. Preto je schopnosť vnímať a rozpoznať vlastné a cudze emócie a vhodne ich vo svojom myslení, konaní a rozhodovaní použiť, nevyhnutná na efektívne manažovanie vzťahov i na lepšie vedenie ľudí. Podľa najnovších výskumov je emocionálna inteligencia, pre napĺňanie cieľov a dosahovanie spokojnosti v práci aj osobnom živote, dokonca dôležitejšia ako IQ.

Obsah kurzu

Obsah kurzu:

- Ako sa základné emócie premietajú do správania ľudí a ich výsledkov v pracovnom procese.

- Čo je emočná inteligencia a prečo je jej rozvíjanie pre úspešného lídra dôležité.

Spoznáte:

- Základné kompetencie emočnej inteligencie – sebauvedomenie, sebakontrola, empatia a sociálne zručnosti a rozanalyzujete si ako to máte Vy.

- Nástroje a prejavy emočnej empatie a spôsoby ako ich využiť  pracovnom procese pri rozpoznávaní, motivovaní, energizácii a inšpirácii mimoriadnych, talentovaných a lojálnych zamestnancov.

- Efektívne nemanipulatívne stratégie správania, ktoré zaručia, že sa s Vami ľudia budú cítiť dobre a pomôžu Vám vyrovnať sa s negatívnymi prejavmi správania sa na pracovisku - manipulácia, ohováranie, bullying...

- Odhalíte spôsoby správania, ktorým je dobré sa vyvarovať, aby od nás dobrí ľudia neodchádzali. 

- Preskúmate komunikačné zručnosti skutočného lídra - ako vhodne komunikovať, podávať spätnú väzbu, konštruktívne kritizovať, ktorým slovám sa radšej vyhýbať a ktoré sa, naopak, nebáť použiť.

Online kurz sa uskutoční formou webinára. Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Webinár je pripravený tak, aby bol praktický a reflektoval Vaše aktuálne potreby a otázky. Začíname o 10.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 14:00 hod. 

Každý účastník svojou účasťou získa pracovné materiály (prezentáciu). Organizačné a prístupové informácie do našej školiacej miestnosti Vám zašleme 24 hodín pred začatím podujatia.

Pre koho je tento webinár určený?

Najviac si z webinára odnesú tí, ktorí nechcú len počúvať, pretože nejde len o prednášku. Webinár je vedený interaktívnym spôsobom (mix teórie a cvičení). A kedže sa  skutočné a trvalé zmeny rodia v našom vnútri, buďte pripravení na to, že doň hlboko načriete, že sa budeme veľa rozprávať a spoločne, aj individuálne, riešiť rôzne úlohy a cvičenia.

Cieľová skupina

Tréning je určený manažérom, riadiacim pracovníkom, lídrom tímov a pracovných skupín.

Hodnotenie




Organizátor