Detail kurzu

Zákonník práce v roku 2018 - lektor Mgr. Katarína Timková, právnik IP Prešov

Akadémia vzdelávania Martin

Popis kurzu

pozor – zmena termínu !!!

Cieľom seminára je poskytnúť účastníkom výklad k účinnému Zákonníku práce, a to predovšetkým v prípade nových povinností zavedených v roku 2018.

Seminár odpovie aj na ďalšie, Pravidelne opakujúce sa problémy pri skončení pracovného pomeru, rozvrhovaní pracovného času, poskytovaní dovolenky, porušení pracovnej disciplíny a o právach zamestnávateľov vzhľadom na skúsenosti a konkrétnu prax.

Obsah kurzu

Zákonník práce v roku 2018  nové mzdové zvýhodnenia za prácu v sobotu a nedeľu, za prácu v noci a vo sviatok  zavedenie nových peňažných plnení – 13. a 14. plat  potvrdenie o zamestnaní a jeho povinné náležitosti  problémy pri skončení pracovného pomeru  dohody o práci vykonávanej mimo pracovného pomeru  nelegálne zamestnávanie a zodpovednosť za nelegálne zamestnávanie  rozvrhovanie pracovného času vo vzťahu k odpočinku, dovolenke a prekážkam v práci  opakujúce sa problémy v praxi, praktické rady a príklady

Diskusia

Odpovede na konkrétne otázky účastníkov seminára

Cieľová skupina

Seminár je určený najmä zamestnávateľom, vedúcim zamestnancom, personalistom, osobným úradom, manažérom ľudských zdrojov zo súkromného ako aj z verejného sektoru, špecialistom v oblasti práce a miezd.

registrácia do 29.11.2018

V PRÍPADE ZÁUJMU JE NUTNÉ PRIHLÁSIŤ, resp. ZAREGISTROVAŤ SA do uvedeného termínu , resp. čo najskôr, ABY SME VÁS V PRÍPADE ZMENY MOHLI INFORMOVAŤ A ABY SME VÁM ZABEZPEČILI MATERIÁL !

Hodnotenie




Organizátor