Detail kurzu

Ako prebudiť čaro Venuše v práci a v súkromí

GRAND CONSULTING s. r. o.

Popis kurzu

je objaviť cesty oslobodenia sa od toho, čo nám prekáža v práci i v bežnom živote. Stavanie mostov k sebe samej a k okoliu pomocou kvalitnej komunikácie. Ziskanie podpory v ženskom kruhu pre rozvoj seba a svojich blízkych.

Obsah kurzu

Seminár sa skladá z dvoch modulov:

Modul A (sobota) má tému Komunikácia v práci Zameriava sa na sebareflexiu a sebareguláciu v oblasti komunikácie v práci. Začíname spoznávaním a nácvikom základných komunikačných zručností ako sú umenie počúvať, rozprávať, neverbálne komunikovať a pod. Spoznávame rozdiely v typických spôsoboch komunikácie medzi mužmi a ženami, čo napomáha uvedomeniu si vlastných silných aj slabších stranok, porozumeniu možných napätí, konfliktov na pracovisku, k ich tvorivému riešeniu. K ďalším praktickým témam spojených s nácvikom zručností patrí ako si získať a udržať pozornosť iných a súčasne rešpektovať svoju vlastnú originalitu pri verejnom vystúpení, prezentácii. Zábavné i užitočné sú špecifiká komunikácie žien v pracovnom tíme v rôznych pozíciách (zamestnankyäa, manažérka, líderka a i.), ktoré je možné si vyskúšať a cvičiť. Užitočné sú tiež cvičenia na zvládanie emocionálne náročných, stresových situácii, trémy a pod. v pracovnom prostredí. Napriek rovnakým niekedy aj vyšším schopnostiam sú ženy často viac sebakritické ako muži, podceňujú svoje schonosti a vystavujú sa tak častejšie väčším pochybnostiam o sebe samej, zvýšenému stresu. Možno sa učiť, ako tento stav zlepšiť.

Modul B (nedeľa) predstavuje Ženský kruh – cesty k transcendencii V súčasnom svete plnom napätí, aktuálnych aj hroziacich konfliktov, sa stáva osobitne cenné obnovenie vzájomnej dôvery, oživenie tajomstiev poznania a vzájomnej podpory v ženskom kruhu. Náš ženský kruh nestavia na tradíciách šamanizmu a iných ľudovo-liečiteľkých praktikách, ktorým sa pýšia viaceré ženské kruhy u nás i v zahraničí. Iste sú to atraktívne aj prínosné témy, skúsenosti. Súčasne však predstavujú istý únik, lebo odvádzajú od aktuálneho poslania ženy v našich podmienkach. Jej naliehavého osobného rozvoja s cieľom pozdvihnúť seba, svoju rodinu, priateľky, priateľov, spoločnosť, novú generáciu. Náš „ženský kruh“ si kladie za cieľ nachádzať individuálne cesty k premene nevedomého na vedomé cez príbehy, zážitky, ktoré sú súčasťou mytológie aj vlastných životov. Nachádzť cesty k tomu, čo je pre ženu nielen príjemné, ale aj nevyhnutné k tomu, aby smerovala k zdraviu, rozkvetu, zrelosti. Je dnes potrebné, aby „ženský kruh“ prejavil svoj hlas, ktorý bude súčasne aj hlasom každej z jeho účastníčok. Nôžeme sa zaoberať témami ako sú praobrazy, archetypy ženy, vnútorným dieťaťom a jeho uzdravovaním, ako sa zbaviť „upírov“, čo nám kradnú energiu a pod. – vcelku ako nadobúdať realistický obraz o sebe a vedome svoju osobnosť rozvíjať. Prenikať málo poznané časti svojej duše svetlom vedomia a vlievať toto svetlo aj do duší svojich blízkych. Program ženského kruhu má voľnejší charakter a môžeme zvoliť tému, ktorá sa bude v danej cvíli javiť ako majviac „horúca“. To, čo si do ženského kruhu treba hlavne priniesť, je ochota ku kooperácii na spoločnom diele, dobrú vôľu čosi investovať „zo seba“ ako dar – bez ktorého sa ďalej nepohneme.

Je možnosť účasti na oboch moduloch, alebo iba na jednom z nich (podľa vlastného výberu).

Počet miest je limitovaný.

Cieľová skupina

workshop zameraný na osobný rozvoj pre všetky ženy

Poznámka k cene

cena za 1 deň workshopu (strava, prípadne ubytovanie nie sú zahrnuté v cene)

Kontaktná osoba

Mgr. Katarína Mášiková
+421 908 908 015
katarina.masikova@grandconsulting.sk

Hodnotenie




Organizátor