Detail kurzu

Popis kurzu

Myšlienku nestačí iba mať.

Pomôžeme Vašim myšlienkam dať príbeh, štruktúru a obraz, aby boli Vaše prezentácie motivujúce, zapamätateľné a presvedčivé.

Počas dvoch dní si účastníci prejdú teoreticky aj prakticky tri oblasti tvorby prezentácii – tvorbu obsahu, základné techniky a princípy dizajnu a výkon samotnej prezentácie. Počas týchto troch cyklov sú do školenia zapojené praktické cvičenia za asistencie školiteľa, kedy si budú môcť účastníci vyskúšať jednotlivé prezentované techniky a princípy. Na základe tréningu budú účastníci schopní vytvoriť pútavé prezentácie, alebo aplikovať princípy dizajnu do každodennej komunikácie, a to aj pri dodržiavaní firemného vzhľadu.

Obsah kurzu

STORYLINING

Vy viete prečo, ale budú tomu rozumieť aj ľudia okolo Vás?

Máte predstavu. Viete čo potrebujete povedať. Viete aké emócie chcete vyvolať. Ale keď to dáte na „plátno“ iskra sa stratí? Naučíme sa spolu ako správne vytvoriť obsah. Prevedieme Vás prípravou, naučíme sa ako zdôrazniť kľúčové body a pomôžeme Vám pochopiť ako zaujať, presvedčiť a motivovať.

DIZAJN

Ďalšia prezentácia, ktorá upadne do zabudnutia?

Profesionálny dizajn je drahý? Nemáte kreatívne nápady? Ukážeme Vám niekoľko základných princípov a techník dizajnu. Uvidíte, že každý z nás má v sebe viac ako očakával. Základy dizajnu sa dajú aplikovať bez veľkej časovej náročnosti. Obrázky, grafy a text už nikdy nebudú vyzerať fádne a neprirodzene.

VÝKON

Riadi alebo ruinuje PowerPoint vašu firmu?

Nechcete aby počas Vašich prezentácii ľudia zaspávali? Naučíme Vás ako prezentovať stručne, jasne a presvedčivo. Za pomoci vizuálnych pomôcok, ale aj bez nich, dokážete svojich poslucháčov zaujať, motivovať a presvedčiť. Bojujme spolu proti premárneným hodinám na dlhých a nudných prezentáciách.

Cieľová skupina

Školenie je určené pre výkonných aj riadiacich pracovníkov, ktorí pri svojej práci potrebujú komunikovať za pomoci vizuálnych pomôcok. Pre školenie nie je potrebné ovládať ani vlastniť profesionálne dizajnérske nástroje – školenie prebieha v nástroji MS Power Point (2007+), prípadne Keynote (Apple).

Poznámka k cene

Cena školenia závisí od obsahu a dĺžky trvania kurzu. Viac informácií na radoslav.blahuta@pwc.com

Hodnotenie




Organizátor