Detail kurzu

Základy líčenia, denný a biznis make-up

Academy of Image Consulting, s.r.o.

Popis kurzu

Academy of Image Consulting, s.r.o. Vám ponúka široké spektrum vzdelávacích aktivít,školení a kurzov,individuálny prístup ku každému klientovi a neoceniteľné praktické skúsenosti a tipy pre podnikanie.

Do palety našich vzdelávacích aktivít patrí komplexný profesionálny kurz  Módny stylista a vizážista, ktorý Vám pomôže získať kariéru snov. Kurz sa dá absolvovať aj v jednotlivých samostatných moduloch (vizážistická i módna časť). Ďalšou našou aktivitou sú kurzy spoločenského správania a business etikety, ktoré Vám umožnia získať istotu nielen pri pracovných rokovaniach či spoločenských akciách na najvyššej úrovni, ale i v bežnom živote.

Vzdelávacie kurzy sme pripravili pre všetky vekové kategórie, začiatočníkom i pokročilým, ktorí majú záujem vzdelávať sa a uplatniť sa v danom odbore. Zaručujeme striktne INDIVIDUÁLNY PRÍSTUP, ktorý zohľadní Vaše doterajšie vzdelanie aj zručnosti.

Na kurzoch vyučujú akreditovaní lektori. Na záver obdržíte certifikáty platné na Slovensku i v zahraničí v slovenskom a anglickom jazyku (podľa požiadaviek môžu byť vystavené aj v nemčine či španielčine..). Poskytujeme referencie pri hľadaní práce a potvrdenie o praxi.

K dispozícii sú učebné materiály,  profesionálne líčidlá, štetce a pomôcky.

Tento modul (základy líčenia, denný a biznis make-up) je zároveň aj súčasťou komplexného kurzu Módny stylista a vizážista, pozostávajúceho zo 6 modulov.

Obsah kurzu

·        rozdelenie make-upu

·        využitie jednotlivých štetcov

·        typy očí a ich líčenie

·        správne obočie

·        rozdiely v make-upe pre mladšiu alebo zrelšiu pleť

·        zásady denného líčenia

·        zásady biznis líčenia

·        aktuálne trendy v líčení

·        ukážky a praktickáčasť

Certifikát Certifikát v slovenskom a anglickom jazyku
Hodnotenie




Organizátor