Detail kurzu

SAP pre používateľov I. - základy a práca so systémom

IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o.

Popis kurzu

Systém SAP je informačný systém pre stredné a veľké spoločnosti. Na Slovensku je veľmi využívaný skoro v každej výrobnej alebo prevádzkovej sfére a pre jeho modulovateľnosť sa hodí do takmer každého oboru. Firmy v ňom fakturujú, riadia svoje sklady, prevádzkujú predajne, analyzujú výrobné náklady proste všetko, čo treba pri podnikaní a prevádzkovaní evidovať sa eviduje v SAPe. SAP je teda informačný systém, s ktorým musia vedieť pracovať všetci zamestnanci. Systém SAP je najrozšírenejším podnikovým systémom na svete. Na Slovensku používa SAP najmä štátna správa, SPP, ŽSR, ZSE ako i mnoho nadnárodných spoločností.

Kurz SAP pre používateľov I. je určený pre všetkých, ktorí sa chcú oboznámiť so systémom SAP ERP a zvýšiť svoju kvalifikáciu ako aj možnosť uplatnenia na trhu práce. Je určený pre budúcich pracovníkov s týmto systémom a je určený pre začiatočníkov v tejto oblasti teda aj pre tých, čo so SAPom nikdy nepracovali. Ak sa teda hlásite na pracovnú pozíciu, kde bude vyžadovaná znalosť SAPu, je tento kurz pre Vás presne určený.

Absolvent kurzu bude schopný identifikovať SAP systém a jeho verzie, porozumieť SAP „slangu“ a základným pojmom, samostatne sa do systému prihlásiť a pracovať s ním, porozumieť spôsobu akým sa prenášajú údaje medzi systémami a uľahčiť si prácu rôznymi trikmi.

Cieľová skupina

začiatočník

Kontaktná osoba

Iveta Horná
+421 2/502 344 03
info@itlearning.sk

Hodnotenie




Organizátor