Detail kurzu

Komunikácia v partnerských vzťahoch

Cesta Emočnej slobody

Popis kurzu

V priebehu rokov som sa v mojej  praxi špecializoval na dynamiku partnerských vzťahov , metódy uzdravovania , komunikáciu , prácu so stresom , strachom , emóciami a fyzickým telom .

Čím dlhšie spolu ľudia žijú, tým väčšmi majú sklon k pohodlnosti, upadajú do stereotypov, a čo býva jedna z najväčších chýb, prestanú sa navzájom počúvať a vzájomňe komunikovať.Zrazu len zistia, že si vlastne nemajú čo povedať a každý si žije ten svoj život. Aj to býva jedeou z hlavných príčin , prečo sa vzťahy rozpadajú .

Metóda Faster EFT je revolúciou v terapii.  

Ide o formu psychologickej akupresúry, využívajúcu poznatkov čínskej medicíny.

Tvorcom metódy Faster EFT je americký Američan Robert G Smith.  www.fastereft.com

Od svojho vzniku sa Faster EFT (technika rýchlej emočnej transformácie ) stalo najefektívnejšou metódou v novom terapeutickom smere nazývanom ENERGETICKÁ psychológie.

Tento nový smer vníma ľudské telo ako komplexný systém myšlienok, emócií, Energií  a spomienok. Ide o formu psychologickej akupresúry, využívajúci poznatkov čínskej medicín.

Vychádza z predpokladu, že príčinou negatívnych emócií nie je porucha v našom energetickom systéme

Faster EFT bolo pôvodne určené na prácu s negatívnymi emóciami.

Čoskoro sa prišlo na to, že ich odstránením dochádza k množstvu pozitívnych vedľajších účinkov.

Postupne sa teda Faster EFT začalo používať rovno na fyzické problémy a úspech bol rovnako častý ako u emocionálnych problémov.

Dnes sa táto metóda používa v celom svete a limity jej použitia sú dané iba limity toho, kto ju používa.

Faster EFT nám dáva slobodu , nadobudnúť správneho vedomie za použitia jednoduchého a efektívneho " zamier - uvoľni " transformačného procesu . Tento majstrovský proces zahŕňa prvky  NLP v súlade s energetickým systémom tela na to, aby nás posunul k našim požadovaným výsledkom .
Hlavné výhody metódy Faster EFTje rýchlaje nebolestiváMá dlhodobé výsledkyNepoužíva žiadne pomôcky ani liekyMôžete sa ju ľahko naučiť a používaťČasto pomohla i tam , kde všetky ostatné metódy zlyhali. 
Princípy Faster EFT:  energie cirkulujúce v našich telách boli a často ešte súignorované západnými vedci a lekári. Vďaka tomu bolo ich využitie v emocionálnom a spirituálnym liečenie len veľmi sporadické.V Faster EFT berieme tieto energie ako prvotnú príčinu našichemocionálnych problémov. Možno aj vďaka tomu má Faster EFTvýsledky ďaleko presahujúce iné konvenčné spôsoby liečenia.

Obsah kurzu

Dá vám zručnosti, ako efektívne a s väčším porozumením zvládať problémy v pracovnom alebo osobnom vzťahu.

Vysvetliť, ako fungujú emócie a stres.

Rieši opakujúce vzorce správania u partnera .

Ako povedať nie bez pocitu viny.

Pomôcť vám dosiahnuť hlbokých zmien a rozvinúť si radikálne nové lepší pohľady na život.

Dať vám techniky pre zmenu všetkých oblastí vášho života, názorov, obáv strachov  a prístupov, ktoré doteraz obmedzovali vašu schopnosť byť skutočne šťastní vo vzťahoch.

Ukázať vám, ako prevziať kontrolu a byť nezávislí  a myslieť sami za seba, miesto aby ste boli neustále obmedzovaní a kontrolovaní vašim okolím či partnerom.

Byť schopní vytvárať zmeny sami v sebe.

Predstaviť vám liečivé prístupy a jednoduché techniky z najefektívnejších terapiou Neuro-lingvistického programovania.

Budete schopní rozpoznať aké vzorce správania a myslenia vám bráni žiť život naplno.

 


Kurz prebieha formou workshopu, každý účastník bude pracovať na svojej téme strachu fobie.

Hodnotenie




Organizátor