Detail kurzu

Spoznávame pokročilé funkcie Facebooku a Instagramu

VISIBILITY s. r. o.

Popis kurzu

Bez Facebooku a Instagramu sa dnes v online svete už nezaobídeme. Preto sme si pre Vás pripravili sériu dvoch Biznis menu, na ktorých sa naučíte, ako zvládať nástrahy týchto gigantov.

Obsah kurzu

Toto Biznis menu sa bude venovať pokročilým nastaveniam pre Facebook a Instagram. Povieme si o možnostiach, ktoré Facebook a Instagram ponúka a ako ich možno využiť čo najlepšie vo svoj prospech. Čo sa na workshope “Spoznávame pokročilé funkcie Facebooku a Instagramu” naučíme?

Ako využívať pokročilé funkcie Facebooku pre svoj biznis. Vnoríme sa od mysle ľudí a povieme si, ako sa mení trend využívania Facebooku. Ukážeme si, aké nové formáty Facebook v poslednom čase sprístupnil – Instant Articles, vynovené Notes, Live videá. A všetky si aj vyskúšame. Prečo sa oplatí eshopom venovať svoj čas budovaniu komunity na Facebooku. Reklamné formáty, ktoré môžeme využívať na Facebooku a Instagrame. Predstavíme si Facebook pixel. Ako vieme získať na Facebooku emailové adresy od používateľov. Čo vieme po novom vyčítať priamo z Instagramu. Ukážeme si, že Instagram nie je len o “nudných” fotografiách. Povieme si, ako čítať reporty. Aké čísla sú dôležité, aké nie a prečo.

Cieľová skupina

  • pokročilý

Kontaktná osoba

Eva Fajčíková
+421 904 831 993
fajcikova@visibility.sk

Hodnotenie




Organizátor