Detail kurzu

Balík Adobe Photoshop profesionál - Photoshop I., II., III. - od základov až po webdesign a kreatívu

IT LEARNING SLOVAKIA, s.r.o.

Popis kurzu

Kto by nepoznal Photoshop. Profesionálny grafický program a editor, ktorý je vstupnou bránou do sveta grafiky. Photoshop je určený nie len na úpravu fotiek, ale aj na jej editáciu a výrobu grafických materiálov – design, letáky, reklamné bannery, návrh webdesignu a vôbec všetko, čo s grafikou súvisí. Najlepšia aplikácia na svete na spracovanie obrazu a designu – Photoshop Vám umožní nie len upravovať svoje fotografie, spraviť retuš, upravovať farebnosť či doplniť efekty, ale môžete spájať fotky alebo odstráňte zbytočné objekty. Všetko o Photoshope a kompletnú prácu s ním sa naučíte na tomto kurze.

Počítačový kurz Photoshop profesionál je zvýhodneným balíkov kurzov a školení Adobe Photoshop I., II. a III. webdesign. Balík je určený pre úplných začiatočníkov v oblasti úpravy akejkoľvek počítačovej grafiky od spracúvania digitálnej fotografie, cez webdesign až po výrobu rôznych grafických materiálov.

Balík je teda spojením kurzov: kurz Adobe Photoshop I. zaklady kurz Adobe Photoshop II. pre pokročilých kurz Adobe Photoshop – webdesignér

Balík kurzov je určený pre začiatočníkov, ktorí majú záujem sa venovať profesionálnemu spracúvaniu počítačovej grafiky, teda od úprav, cez návrh až po samostatnú výrobu. Kurzy sa dajú absolvovať v zvýhodnenej cene balíka ako týždňový balík ale aj ako samostatné oddelené kurzy.

Cieľová skupina

začiatočník

Kontaktná osoba

Iveta Horná
+421 2/502 344 03
info@itlearning.sk

Hodnotenie




Organizátor